Snore & peace -tee, 43.6 g

20 pussia
Snore & peace -tee, 43.6 g
20 pussia
3,99 €
( 91,51 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Jos joka ilta ei lamppu sammu.

” Lempiteeni on tällä hetkellä ehdottomasti Clipperin Snore&Peace-iltatee! Olen testaillut kaikkia meiltä löytyviä iltateelaatuja, mutta tämä on ainakin makunsa puolesta ykkönen :) Rakastan laventelia kaikissa muodoissa ja tässä teessä se todella tuoksuu ja maistuu. Iltateehetkestä on tullut rutiinini ja se auttaa mukavasti rauhoittumaan päivän kiireiden jälkeen, jolloin unikin tulee paremmin :)!"

- Satu

Yksityiskohdat

Herkullista, luomulaatuista kamomillaa, sitruunamelissaa ja laventelia sisältävä rauhoittava iltatee. Seuraksi iltalukemiselle - vähentää kummasti lampaiden laskemisen tarvetta! Sisäistä harmoniaa tukeva, rauhoittava, luontaisesti kofeiiniton kamomilla on mieltä ja kehoa rentouttava ja vatsaakin vaaliva yrttitee, joka sopii hyvin iltateeksi ja hermostunutta oloa hillitsemään.

Yksittäispakattu teenautinto - säilyvyyden takaamiseksi. Luomulaatua!

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991938702,5021991941757
  • Ainesosat: Ainesosat: Kamomilla* (32%), sitruunamelissa* (15%), Sitruunaruoho*, Laventeli* (11%), Fenkolin siemen*, Ruusunmarja*, Viherminttu*, luonnollisia mausteita. *=luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen