Sinni-yrttishotti 10x4g, 40 g

10x4g
Sinni-yrttishotti 10x4g, 40 g
10x4g
13,99 €
( 349,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Taistelija – avuksesi taistelussa hyvän puolesta ja kaikkea pahaa vastaan!

Yksityiskohdat

Jos kova kuormitus iskee, niin täältä pesee! Jos olen ollut avuksi viikingeille ja kosmonauteille, niin varmasti voin olla sinullekin. Saan voimani ruusujuuresta, jota Pohjolan ginsengiksikin kutsutaan. Vertani vahvistaa tulisieluinen nokkonen. Sinni on samaa tavaraa kuin Arctic warriorsin aiempi taistelija! 

Eteeni on tullut monenlaista vastustajaa, mutta harvalle olen hävinnyt. Mitä tiukempi vastustaja, sen vahvempi minusta tulee. Stressinsietokykyni on ilmiömäinen. Sen avulla pärjään tilanteessa kuin tilanteessa.

Helppo käyttää: nautitaan sellaisenaan.

Puhdas luontaistuote: Sinni-geelishotti sisältää ainostaan Lapin puhtaassa luonnossa kasvanutta ruusunjuurta ja nokkosta. Kasvit on uutettu luonnolliseen kasviglyseroliin, jolloin kasvien kaikki vesi- ja rasvaliukoiset tehoaineet ovat tuotteessa mukana.

Energiasisältö 25 kcal. Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Laktoositon, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille. Tällä shotilla tasapainotat elimistöäsi ja saat lisää stressinsietokykyä kohdata arjen haasteet.

Ota Sinni-geelishotti avuksesi esimerkiksi kun: * tunnet olosi nuutuneeksi ja uupuneeksi tai olet kovan kuormituksen tuupertama * joka ilta ei lamppu sammu * teet keskittymistä vaativaa työtä * kaipaat lisää lakanoiden liehuttelua etkä tahdo, että lempikään lerpahtaisi

Kotimainen tuote hyvinvointisi tueksi: me uskomme, että parhaat raaka-aineet löytyvät puhtaasta lappilaisesta luonnosta.

Hyvänmakuista: meille sotureille on tärkeää, että tehokkuuden lisäksi myös maistumme hyvältä!

100 % natural Herbal shots from Lappland. These high quality herbal shots are easy to use anytime, anywhere when you need some extra strength and fast energy-boost! Please take a look at the manufactures lovely pages(translated to English) as well.

Tämän tuotteen sisältämä nokkonen on luonnon vanttera voimakasvi. Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Tämän tuotteen sisältämä, Pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognisiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin. Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämän shotti ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 10x4g
  • EAN: 6430055010039
  • Ainesosat: Ainesosat: kasvisglyseroli, nokkonen, ruusujuuri

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen