Sinkkivoide, Baby Derma, 50 ml

Sinkkivoide, Baby Derma, 50 ml
15,95 €
( 319,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Vaippa-alueen hellä hoitovoide!

”Vaikka tuote on ensi sijaisesti tarkoitettukin vauvan peppuiholle tehokkaaksi suojavoiteeksi, on se myös herkän ihon pelastus talviaikaan. Kova talven tuuli, viima ja kylmyys ovat herkälle iholle haasteellisia, mutta illalla pesun jälkeen levitettävä voide rauhoittaa ja uudistaa ihoa yön aikana. Hinta-laatu suhteeltaan myös erinomainen valinta!"

- Mariel

Yksityiskohdat

Ihoärsytystä rauhoittava, tuoksuton vaippa-alueen voide. Luonnollinen sinkkioksidi pitää ihon kuivana ja ehkäisee ihoärsytystä. Sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavia luomulaatuisia kookos-, manteli-, ja seesamiöljyjä. Valkomalvajuuriuute suojaa ja vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta.

Käyttö: Levitä voidetta ohuelti, erityisesti vauvan ihotaipeisiin, reisiin ja takamukseen. Voide jättää iholle ohuen valkoisen kalvon.

Vinkki! Sinkkivoide sopii kaikenikäisille erilaisiin ihon ärsytyksiin. Vähentää palovammojen kirvelyä ja suojaa niitä, edistäen niiden paranemista. Akneihon rauhoittaja. Voidaan käyttää myös rikkinäiselle iholle. Kevyehkö, levittyy hyvin.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638096652
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Sinkkioksidi, Kookosöljy, Manteliöljy, Seesamiöljy, Glyseroli, Lanoliini, Hydrolysoitu mehiläisvaha, Glyseryylioleaatti, Mehiläisvaha, Purasruohon- eli kurkkuyrtinsiemenöljy, Auringonkukansiemenöljy (saippuoitumaton), Rohtosalkoruusunjuuriuute, Keto-orvokkiuute, Glyseryylikaprylaatti, Natriumlauryylilaktylaatti, Maitohappo
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Lapsille, Sinkkivoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka