Sininen marjajauhemix, 150 g

150 g
Sininen marjajauhemix, 150 g
150 g
14,99 €
( 99,93 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen villi
Voimaa ja vitamiineja Suomen luonnosta!

"Superjauhe, joka sisältää ravintorikkaita, kotimaisia marjoja. Tämä jauhe on pullollaan antioksidantteja, flavonoideja, vitamiineja ja mineraaleja. Sekoittamalla aamulla teelusikallisen marjajauhetta jogurtin joukkoon, saat helposti päivääsi runsaasti ravintoaineita ja hyvää makua!" - Thaer


"Sisältää tiivistetyssä muodossa pohjoisen marjojen tehoaineita, polyfenoleja, hivenaineita ja vitamiineja. Tiesitkö, että marjajauheen sisältämässä marja-aroniassa on myös jodia? Marjajauhe on loistavan näppärä lisä smoothieen, puuroon ja jogurtteihin. Tällä saa käden käänteessä lisää väriä lautaselle ja elämään!" - Jonna

Yksityiskohdat

Mahtava marjajauhe tuo kesän kielellesi! Tässäpä siis ravintoasi rikastuttamaan mainion makuinen, kotimaisista marjoista valmistettu marjajauhemix.

Se on helppo ja terveellinen tapa nauttia marjojen terveellisistä ainesosista tiiviissä muodossa. Biokian sininen marjajauhemix on yhdistelmä mustikkaa, mustaherukkaa, marja-aroniaa ja variksenmarjaa. Tästä marjajauheesta on hyötyä silmiesi, verisuontesi ja hengityselimistösi sekä lihasten ja nivelten terveydelle, ja voi siitä olla apua painonhallinnassakin!

Monipuoliset jauhemixit tuovat uuden herkullisen ulottuvuuden vaikkapa smoothieen, jugurttiin tai puuroon.

Jauheet ovat runsaskuituisia, gluteenittomia ja jauhettu kokonaisista marjoista.

Vinkki: Marjajauheiden avulla saat helposti ja herkullisesti viritetteyä ruokavaliotasi entistä terveellisempään suuntaan. Ripottele ja rakastu marjaisaan makunautintoon!

Biokia marjajauheisiin käytetyt marjat kuivataan hellävaraisesti n. +42-46 C:ssa ilmakuivurissa. Kuivaus kestää marjasta riippuen 1-3 vrk. Tällöin marjojen maku, väri ja ravintoaineet säilyvät hyvin - ainoastaan lämmölle, happamuudelle ym. herkkä C-vitamiini osittain tuhoutuu.

Biokia-marjajauheiden ravintoarvoja on analysoitu ulkopuolisessa laboratoriossa laajasti. Tutkimusten perusteella useimmat kivennäis-, hivenaine- ja vitamiinipitoisuudet ovat 6-8 kertaa suurempia marjajauheessa kuin tuoreessa marjassa. Marja tavallaan konsentroituu eli tiivistyy kuivauksessa, koska siitä poistuu vain vettä. Siten marjajauheet ovat erittäin ravinnetiheitä tuotteita ja pienikin määrä (pari lusikallista) päivässä tuo ruokavalioon hyvän lisän hivenaineita ja kuitua.

E-vitamiinipitoisuus marjajauheissa hyvä, 8,8-14,4 mg/100 g (vrt. rusina 0,3 mg, luumu 1,8 mg, kauralese 0,9 mg).

K1-vitamiinipitoisuus on korkea mustikka- ja puolukkajauheissa; 69 ja 31 µg/100 g (vrt. rusina 3,7 µg, manteli 0,3 µg, kauralese 2,1 µg)

Marjajauheet hyviä lähteitä mm. seuraavien hiven- ja kivennäisaineiden osalta:
Kalium: Mustikkajauheessa 590 mg/100 g (vrt. Kauralese 410 mg)
Kalsium: Mustikkajauheessa jopa 150 mg/100 g (vrt. Maito 120 mg, kauralese 43 mg)
Magnesium
Sinkki

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että huikeista ominaisuuksistaan huolimatta tämä marjamix ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 150 g
 • EAN: 6430505050417,6430505050578
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Mustaherukka (Ribes nigrum) 50%, mustikka (Vaccinium myrtillus) 20%, variksenmarja (Empetrum nigrum) 20% ja marja-aronia (Aronia mitschurinii) 10%

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energia 1450 kJ/347 kcal
  Rasva 1,7 g
  - josta tyydyttynyttä 0 g
  Hiilihydraatti 79 g
  - josta sokereita 26 g
  Ravintokuitu 35 g
  Proteiini 5 g
  Suola 0 g

  Vitamiinit ja hivenaineet / 100 g
  A-vitamiini < 21 µg
  C-vitamiini 30 mg
  E-vitamiini 10,1 mg
  K1-vitamiini 35,9 µg
  Fosfori 190 mg
  Jodi < 0,01 mg
  Kalium 1090 mg
  Kalsium 160 mg
  Magnesium 80 mg
  Rauta 3,1 mg
  Seleeni < 0,02 mg
  Sinkki 0,74 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Marjajauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen, villi