Shampoopala, curly girl - mango-sheavoi, 64 g

Shampoopala, curly girl - mango-sheavoi, 64 g
17,95 €
( 280,47 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta

Markkinoiden ainoa Curly girlille sopiva shampoopala!

"Ihanan tuoksuinen, pesee hyvin ja vaahtoaakin kivasti - mitä muuta shampoopalalta voisikaan enää kaivata?"

- Jasmin

Yksityiskohdat

Mangoa ja sheavoita sisältävä, curly girlillekin sopiva, Helsingin Herttoniemessä valmistettu oivaakin oivempi zero waste -shampoo, joka riittää pitkälle ja kulkee helposti mukanasi esimerkiksi tässä peltirasiassa!

Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä myöskään mineraaliöljyjä. Ja mikä parasta; siitä ei jää muovipulloa jätteeksi, zero waste! 

Miksi kantaisit pullossa vettä sisältäviä saippuanesteitä, kun voit pakata pahviin pelkän saippuan - kätevä myös matkalla!

Inkuton on perustanut ghanalainen Edem Agbekey-Taylor, joka tunsi vastuun auttaa naisia ja laajempaa yhteisöä, kuten tässäosin Länsi-Afrikkaa. Inkuto tuotteiden tarkoituksena on tukea ja tuoda esiin kulttuurillisesti, henkisesti, taloudellisesti ja luonnonmukaisesti alkuperäisiä luonnonvaroja Afrikasta. Reilun kaupankäynninn ansiosta Inkuto parantaa pohjoisghanalaisten yhteisöjen hyvinvointia ja asemaa. Ghanalaiset naiset, lesket ja orvot saavat korvauksen Shea Butterin ja mustan saippuan valmistamisen tuomasta työstään. Tämän ansiosta ghanalaiset naiset elättävät itsensä ja lapsensa paremmin vähentämällä köyhyyttä sekä antamalla lapsille koulutuksen.

Lisätiedot

  • EAN: 6430032351773
  • Ainesosat: INCI: Sodium lauryl solfoacetate, Distearolethl dimonium chloride, Cocamodopropyl betain, Sodium lauryl glucose carboxylate, Cetearyl alcohol, Heptyl Undecylenote, Thebroma cocoa seed butter, Panthenol, Butyrospermum parkii, Citric acid, Sodium lactate, Mangifera indica oil, Citrus aurantium oil, Phenoxyethanol, caprylyl glycol, Equisetum arvense, Colour: yellow (ci19140), orange (ci15985)
  • Alkuperämaa: Ghana
  • Tuotetyyppi: Palashampoot, Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta