Samba-pähkinäsuklaatahna, 250 g

Samba-pähkinäsuklaatahna, 250 g
7,99 €
( 31,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luomu
Taikatahna herkutteluhetkiin! Monikäyttöinen luomuherkku!

Yksityiskohdat

Rapunzelin Samba-tahna on karkkipäivän pähkinä-suklaatahna paahtoleivälle, kakun täytteenä tai jopa mansikoiden dippikastikkeena. Sulata tahna vesihauteessa, niin saat siitä juoksevan suklaakastikkeen, joka hurmaa hasselpähkinän ja suklaan yhdistelmällään.

Herkuttelua ilman keinotekoisia aromeja tai väriaineita ja kaikki sokerikin puhdistamatonta raakaruokosokeria. Hasselpähkinän ihmiselle hyvää tekevät rasvahapot hellivät aivoja siinä kuin kaakao mieltä - nauti hyvillä mielin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4006040003014
 • Ainesosat: Ainesosat: Hasselpähkinä* 45 % ( turkkilainen ), Rapadura -raakaruokosokeri*, kovettamaton kasvirasva*, maitojauhe*, kaakaojauhe* 4 %, Bourbon -vanilja*. *=Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö 100 g:

  kcal 600/kJ 2494
  proteiinia 10 g
  hiilihydraattia 38 g
  rasvaa 44 g
  Kalsiumia 227 mg (29 % päivän saantisuosituksesta)
  Rautaa 4 mg (29 % päivän saantisuosituksesta)
  Magnesiumia 113 mg (30 % päivän saantisuosituksesta)
  E-vitamiini 13 mg (105 % päivän saantisuosituksesta)
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Tahnat
 • Ominaisuudet: lisäaineeton, luomu