Ruusunmarjaöljy suihkepullossa, 50 ml

Ruusunmarjaöljy suihkepullossa, 50 ml
22,95 €
( 459,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Retinolirikas ruusunmarjaöljy taikoo ihosi ihanammaksi - ja auttaa hoitamaan myös arpia!

"Tämä ruusunmarjan siemenistä valmistettu öljy toimii minulla todella hyvin finnien ja näppylöiden aiheuttamien jälkien korjaamiseen, ja se nopeuttaa niiden häviämistä. Laitan sitä joskus illalla kasvoille, ja aamulla iho tuntuu ihanan pehmeältä ja terveeltä. Vaikka tuote on öljyä, ei siitä todellakaan tule öljyistä oloa iholle. Sopii myös hyvin käytettäväksi päivävoiteen sijasta, myös meikin alla. Öljy antaa iholle hyviä rasvahappoja jotka todella parantavat kuivaa ja kutisevaa ihoa, ja sen sisältämät vitamiinit ja antioxidantit antavat kauniin säihkeen iholle. Emma Noelin ruusunmarjaöljy on myös 100% luomutuote, ja on laadun takaamiseksi pakattu lasipulloon. Suosittelen!"

- Emma

“Arpien kanssa kamppailevan loistokaveri! Ruusunmarjaöljy auttaa uudistamaan ihoa ja samalla vaalentaa arpia.”

- Salla

Yksityiskohdat

Antioksidanttinen, A-vitamiinia ja hyödyllisiä rasvahappoja luonnostaan sisältävä kallisarvoinen siemenöljy kosteuttaa ihoa sekä hidastaa ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Retinolirikas ruusunmarjaöljy parantaa ihon elastisuutta. Imeytyy nopeasti. Sopii arpien ja aurinkoihottuman hoitoon.

Tämä luomulaatuinen, ensimmäisen kylmäpuristuksen seurauksena aikaansaatu ruusunmarjaöljy on pakattu todellä käytännölliseen suihkepulloon, josta sitä on helppo annostella.

Huippusuosittu ruusunmarjaöljy elvyttää ihoa erityisen runsaalla rasvahappokoostumuksellaan. Sopii hyvin arpien, ihohalkeamien ja pigmenttiläiskien hoitoon. Erinomainen myös ahavoituneelle iholle. Tehokas antioksidanttinen vaikutus.

Lisätiedot

  • EAN: 3291960010902
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% luomulaatuinen ja kylmäpuristettu ruusunmarjaöljy (rosa canina fruit oil)
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen