Ruusu-kasvovesi, 100 ml

Ruusu-kasvovesi, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kuivan ihon kasvovesi, myös couperosa-iholle.

" Herkkä ja aito ruusu; kuin juhannusruusun olisin kasvoilleni levittänyt. Laitan muutamia tippoja kämmenien pohjalle ja taputtellen kasvoille sekä decolté-alueelle. Aamulla herättää kasvot lempeästi ja illalla toivottaa kasvoille ruusuntuoksuisen levon”

- Hanna

Yksityiskohdat

Erinomaisesti kosteuttava, uudistava ja vahvistava kasvovesi päivittäiseen hellävaraiseen ihonhoitoon. Sopii parhaiten kuivalle tai pintakuivalle iholle, vahvistaa couperosa -ihoa hellävaraisesti ja auttaa veltostuneen kudon uudistamisessa yhdessä muiden ruusu-tuotteiden kanssa. Sopii myös silmänympärysihon hoitoon. Ayurvedisesti VATA -ihon kasvovesi. Voidaan myös taputella iholle tehotiivisteen tapaan ja tarvittaessa jättää vaikuttamaan yöksi sellaisenaan ilman hoitovoidetta.

Providan -sarjan hoitavat kasvovedet sisältävät bio-aktiivisia aineosia. Ne stimuloivat ihon toimintoja, tasapainottavat ihon pH-arvon ja auttavat säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Ihosta tulee pehmeä ja ihon happipitoisuus paranee. Säännöllisessä käytössä ne auttavat nopeuttamaan luontaista ihon solujen uusiutumisprosessia.

Vegaaninen.

Käyttö: Päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kun ihosi on vielä kostea puhdistuksen jälkeen, kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009210336
 • Ainesosat:
  INGREDIENTS / INCI: 

  Aqua. Glycerin*. Alcohol*. Rosa centifolia extract*. Calendula officinalis flower***. Pelargonium graveolens oil*. Rosa centifolia flower oil. Krameria triandra root extract. Citrus aurantium flower oil. Iris versicolor extract. Parfum**. ( Limonene**. Geraniol**. Linalool**. Citral**. Citronellol**. Eugenol**.) 

  * = From controlled organic cultivation
  ** = Natural essential oils 
  *** = Demeter
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Kasvovedet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen