Roll on -deodorantti, ruusu-geranium, 50 ml

Roll on -deodorantti, ruusu-geranium, 50 ml
13,95 €
( 279,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Luotettava kainalokaveri pitää pintansa hikisimmälläkin hetkellä.

Yksityiskohdat

Neal’s Yard Remedies -sarjan ruusuisen tuoksuinen roll-on deodorantti on luotettava elämänkumppani, joka pitää pintansa hikisimmälläkin hetkellä.

Alumiiniton ja ylellisen oloinen kainaokaveri puhdistaa kainaloiden ihoa, ehkäisee hien hajua sekä sisältää kosteutta imevää bambua.

Maineikkaan Neal’s Yard Remedies -sarjan ihoystävällinen ja kehuttu deodorantti on luotettava ja hellävarainen valinta, jonka ylivertainen yhdistelmä eteerisiä öljyjä luo aisteja hemmottelevan, raikkaan tuoksun. Vegaaninen valinta - Sinun ja ympäristönkin parhaaksi.

Luonnonkosmetiikan pioneeri Englannista - legendaariset Neal’s Yard Remedies  -luonnonkosmetiikkatuotteet nyt kätesi ulottuvilla! Kahmalokaupalla kehuja kerännyt Neal’s Yard Remedies (NYR) on yksi Englannin vanhimmista luonnonkosmetiikkayrityksistä - todellinen ekotuotteiden pioneeri. Neal’s Yard Remedies -yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1981 Lontoon Covent Gardeniin.

Neal’s Yard Remedies -sarjan kantavana ajatuksena on valmistaa ihoa kokonaisvaltaisesti hoitavia, luomuviljellyistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Korkealaatuisella, huippuraaka-aineita hyödyntävällä sarjalla onkin Soil Association- sertifikaatti, joka valvoo tarkasti luomuaineiden osuuksia; tuotteiden aineksista vähintään 95 % on luomuviljeltyjä.

Neal’s Yard Remedies yrityksenä on niittänyt mainetta myös eettisyytensä, ekologisuutensa ja läpinäkyvyytensä ansiosta. Kaikki tuotteensa valmistetaan Englannissa omassa ekologisessa tehtaassa ja suurin osa käytetyistä kasveista viljellään luomulaatuisesti itse.

Neal’s Yard Remedies - tuotteet saavat tehonsa laadukkaista kasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä, joilla on ihonhoidon ohella vahvat aromaterapeuttiset vaikutukset.

Lisätiedot

  • EAN: 098400023682,98400023682
  • Ainesosat:

    INCI:

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Roll-on deodorantit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen