Relax - rauhoittava ja rentouttava tee, 30.6 g

17 pussia
Relax - rauhoittava ja rentouttava tee, 30.6 g
17 pussia
4,99 €
( 163,07 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Rauhoittaa kiireen keskellä

Yksityiskohdat

Rauhoittavaa hienoista yrteistä valmistettua hektisen olon helpotusteetä, jonka entinen nimi oli Calming - Raukean olon tee. Tee on sekoitus rauhoittavaa kamomillaa, lehmuksenkukkaa ja ruuansulatusta tukevaa fenkolia. Nämä ytimekkäät yrtit yhdessä muodostavat makean ja hellän makukokemuksen. Kofeiiniton kaveri, joka tuo tarmoa taipaleellesi!

YogiTea on ayurvedista luomulaatuista yrtti- ja mausteteetä. Se on monivivahteista ja lempeää kehotyyppejä (dosha) tasapainottavaa lämpöistä juomaa. YogiTea-luomuteet vievät sinut maukkaalle makumatkalle kaikkia aistejasi hemmotellen.

Tämän teen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 17 pussia
  • EAN: 4012824401167,4012824528390
  • Ainesosat: Ainesosat: Lehmuksenkukka, kamomilla, fenkoli, kardemumma, ohramallas, hibiskus, lakritsanjuuri, alfalfa, vadelmanlehti, appelsiininkuori, ruusunnuppu, kaneli, inkivääri, neilikka, mustapippuri.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen