Raakasuklaakuorrutettu mulperimarja, 70 g

Raakasuklaakuorrutettu mulperimarja, 70 g
3,25 €
( 46,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Herkullinen, suklainen toffeenamu!

Yksityiskohdat

Foodinin raakasuklaamulperit on tehty käsityönä Suomessa. Raakasuklaaseen on valittu Perulainen luomu criollo -kaakaopapu, joka on jauhettu hellävaraisesti luomu kookoksenkukkasokerin kanssa samettisen pehmeäksi massaksi, jonka jälkeen mulperit on päällystetty tällä raakasuklaamassalla.

Raakasuklaapäällysteiset mulperit ovat ravinteikas ja maukas herkku. Raakakaakaon ja marjojen antioksidantit yhdistettynä tekevät hyvää sekä mielelle että keholle.

Käyttö: Napostele raakasuklaamulpereita sellaisenaan tai muiden herkkujen kera, tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.

Pehmeä raakasuklaa ja makean muhkeat mulperimarjat sopivat erinomaisesti yhteen. Raakasuklaapäällysteiset marjat ovat ravinteikas ja maukas herkku.

Raakasuklaan ainesosana komeileva raakakaakao on kyllä melkoinen pakkaus!

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä. 

Foodinin kaakao on aina alkalisoimatonta.

Napostele raakasuklaamarjoja sellaisenaan tai muiden herkkujen kera, tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.

Tiedäthän myös sen, että tämä huikea herkku ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055211573,6430055215298
  • Ainesosat: Ainesosat. Tumma raakasuklaa (72%)* (Kaakaopapurouhe*, kookossokeri*, kaakaovoi*), mulperi*. *=Luomutuotettu
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Marjat, Mulperi, Raakasuklaa, Suklaakuorrutetut herkut
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen