Raakakaakaopalat (kaakaonibsit), 200 g

Raakakaakaopalat (kaakaonibsit), 200 g
7,99 €
( 39,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Huippulaadukas kaakaorouhe eli kaakaonibsit naposteluun tai suklaaseen.

Yksityiskohdat

Kaakaonibsit eli kaakaorouhe on kuoritun kaakaopavun palasia, suklaata puhtaimmillaan! Tosin ei välttämättä kannata kokeilla sellaisenaan, ellet ole tottunut voimakkaaseen makuun.

Raakakaakao on (paitsi terveellinen nautinto) myös rakkausruokaa, joka saa saa hyvälle mielelle ja saattaapa se leiskautella lemmenliekkejäkin... Raakakaakao saa myös luovuuden kukkimaan ja mielen skarpimmaksi. Puhdistamon kaakao on aina alkalisoimatonta.

Puhdistamon kaikki kaakao on:
- Ecuadorista
- Criollo-lajiketta
- Arriba Nacional Fino de Aroma -laatua

"Jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille.

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Älä turhaan ylitä annostuohjetta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ravitsevinkaan raakakaakao ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220126,6430039221048
  • Ainesosat: Luomu kaakaorouhe
  • Alkuperämaa: Ecuador
  • Tuotetyyppi: Raakakaakao
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen