Pyykinpesuneste, hypoallergeeninen, tuoksuton 1.05l, 1.05 l

Pyykinpesuneste, hypoallergeeninen, tuoksuton 1.05l, 1.05 l
17,95 €
( 17,10 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Herkkäihoisten valinta.

Yksityiskohdat

Hellävarainen, hypoallergeeninen ja tuoksuton pyykinpesuaine on suunniteltu aivan erityisesti lasten ja herkkäihoisten pyykkien pesemiseen. Tämän hyvin hellävaraisen pyykinpesuaineen ainesosat eivät taatusti ärsytä herkintäkään hipiää - oivallinen valinta koko perheen pyykin putsaukseen.

Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja, johon kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä biohajoavat vaipat.

SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN Kaikki Attitude -tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti.

HIILIDIOKSIDINEUTRAALI Kaikki Attitude -tuotteet myötävaikuttavat omalla osallaan taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita.

PS: Attitude-tuotteet ovat myös eläinkokeeton ja vegaaninen valinta - testaa ja totea teho! .

Lisätiedot

  • EAN: 626232301595,626232320336
  • Ainesosat: INCI:
    Water, vegetable anionic surfactants (sodium coco sulfate), vegetable non-ionic surfactants (lauryl glucoside), sodium citrate, sodium gluconate.
  • Alkuperämaa: Kanada
  • Tuotetyyppi: Pyykinpesu
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen