Puna-apila -puhdistusgeeli, 100 ml

Puna-apila -puhdistusgeeli, 100 ml
18,50 €
( 185,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen

Mitä ihanin suomalainen kasvojenpuhdistusaine!

Yksityiskohdat

Frantsilan puna-apula -puhdistusgeeli hoitaa ja puhdistaa ihon ihanaksi! Karpalo, aloe vera ja puna-apila tasapainottavat ihon omaa kosteutta, rauhoittavat talin tuotantoa ja myös supistavat ihohuokosia. Testaa ja ihastu! Puna-apilalla on myös desinfioiva ja uudistava vaikutus.

Käyttöohje: Puhdistusgeeliä hierotaan pieni määrä kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Huuhdellaan lämpimällä vedellä. Taputtele iho kuivaksi ja viimeistele iho puhdistuksen jälkeen Kehäkukka kasvovedellä.

Puna-apila puhdistusgeeli on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista ja on vegaaninen tuote.

Frantsilan Luomuyrttitilan perustamisen (1981) tarkoitus on ollut edistää ihmisen fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia tasapainossa luonnon kanssa. Frantsilan eettinen ja ekologinen tarkoitusperä on edelleen yrityksen perusta. Frantsila tuottaa suomalaisia terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Pyrkimys ekologisesti kestävään tuotantoon. Yrttiviljely ja keräily ovat täysin luomua. Frantsilan yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977.

Lisätiedot

  • EAN: 6416384191038
  • Ainesosat:

    Vesi, aloe vera, kokoamidopyylibetaiini, ksantanikumi, fermentoitu karpalo, auringonkukan siemenöljy, jojobaöljy, puna-apila kukkauutos, siankärsämöuute, lehmusuute, bergamotti eteerinen öljy, palmarosa eteerinen öljy, basiliga eteerinen öljy,neroli eteerinen öljy, bentsyylialkoholi, bentsoiinihappo, dehydroetikkahappo.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen