Puhtikaura-kaurapuuteri, 700 g

Puhtikaura-kaurapuuteri, 700 g
11,95 €
( 17,07 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Puhtia päivääsi kotimaisesta kaurasta!

Yksityiskohdat

Puhtikaura on hienoksi jauhettua täysjyväkauraa eli kaurapuuteria - monikäyttöinen voimajuomajauhe, joka sopii mitä mainioimmin nautittavaksi niin treenijuomana kuin nopsana välipalanakin.

Puhtikauran valmistusprosessi on suomalaisen huippuosaamisen ja pitkän kehitystyön aikaansaannos.

Kaurajauhe esikypsennetään ekstruusion avulla normaalia korkeammassa lämpötilassa ja kovassa paineessa. Tämän lopputuloksena syntyy täysin puhdas, superhieno puuterimainen täysjyväkaurajauhe, jossa on tallessa kaikki kauran parhaat ominaisuudet. Ekstruusiosta johtuen puhtikaura sitoo nesteitä erityisellä tavalla ja pitää kylläisenä pitkään.

Puhtikauran hitaat hiilihydraatit, betaglukaani ja korkea proteiinipitoisuus tekevät siitä vatsaystävällistä voimaruokaa.

Puhtikaura on syntynyt suomalaisten viljelijöiden yhteisponnistuksen tuloksena. Tuotteen kehittäjiä yhdistää vilpitön intohimo puhtaaseen, kestävään ja terveelliseen ruokaan.

Kauralla herkuttelu on sekä terveys- että ekoteko. On tutkittu, että kaura on yksi maailman ekologisimmista viljelykasveista.

Tämän lisäksi vatsaakin vaaliva kaura on terhakka terveysvilja.

Jopa Euroopan ruokaturvallisuusvirastokin (EFSA) on tunnustanut kauralle kolme terveysvaikutusta. Ne liittyvät veren kolesterolipitoisuuden ja glukoosipitoisuuden hallintaan sekä suoliston hyvinvointiin. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa betaglugaania. Muista myös tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.

Lisätiedot

 • EAN: 6416492011716,6416492013215
 • Ainesosat: Ainesosat: Kaura.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 1473/351 (kJ/kcal)
  Rasvaa 7g
  josta, tyydyttyneitä 1,3 g
  Hiilihydraatteja 58 g
  josta, sokereita 1 g
  Ravintokuitua 11 g
  Proteiineja 13 g
  Suola 0 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kaura
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen