Puhdas pohjola-partaöljy, 30 ml

Puhdas pohjola-partaöljy, 30 ml
29,90 €
( 996,67 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Vain parasta parrallesi.

Yksityiskohdat

Täysin hajusteeton, paksu ja hoitava on tämä Puhdas pohjola-nimeä kantava, kotimainen partaöljy. Aineksiltaan 100% luonnonöljyjä (jojoba- ja arganiaöljyt) sisältävä, Suomessa käsin pullotettu Puhdas Pohjola -partaöljy on hoitava ja koostumukseltaan paksu valinta partasi parhaaksi.

Tämä laadukas ja katu-uskottava partaöljy tuo kiiltoa, komeutta ja pumpulista pehmeyttä partaasi. Hellävarainen mutta tehokas partaöljy selättää kovankin kutinan, vie hilseilyn mennessään ja saa partasi näyttämään paremmalta kuin koskaan ennen!

Partaöljyn säilytys: Huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna.

Partaöljyn käyttö:
Levitä ja hiero käsin parran alueelle. Vältä tuotteen joutumista silmiin, limakalvoille, haavoihin.

Tämän öljyn valmistanut, kotimainen Partawa-partaöljysarja sai alkunsa sen kehittäjän omakohtaisista parranhoitokokemuksista. Aluksi tehtiin partaöljyä ihan vain itselle - tuomaan kiiltoa omiin leukajouhiin. Pian havaittiinkin se, että tuo omatekoinen partaöljy pitää parranalaisen ihon kondiksessa ja saa tietysti parran kiiltämään ja näyttämään muhkeammalta.

Kun partamuoti vahvistui, alkoi Partawan öljyduunarin hyvin hoidettu naamakarvoitus herättää huomiota ystävien keskuudessa. Partaöljyjä alettiin valmistaa ensin tuttavapiirille.

Vilpittömästä halusta partaöljyjen salaisuuden jakamiseen syntyi Partawa, joka Ruohonjuuressakin myytävät laadukkaat partaöljyt on vankkumattomalla ammattitaidolla valmistanut - Sinun partasi parhaaksi.

Lisätiedot

  • EAN: 6430065390039
  • Ainesosat: INCI:
    Jojoba oil, Argan oil ja Vitamin E
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Partaöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen