CULTIV-8906076151443-1.jpg

Neem-öljy, 100 ml

Normaali hinta 16,50 €
165,00 € / l

Antibakteerinen neem-öljy on monikäyttöinen tuttavuus.

/

Verkkokaupassa

Vielä muutama

Myymäläsaatavuus

Ominaisuudet

Selaa tuotteita ominaisuuksien mukaan.

Antibakteerinen neem-öljy on monikäyttöinen tuttavuus.

Kylmäpuristettu, korkealaatuinen Neem-öljy on ihoa hoitava valinta, joka toimii myös kesäajan rauhaa tuovana öljynä. Kesä ilman ininää voi olla hyvinkin ilonasi, kun sivelet tätä laadukas ihoöljyä esimerkiksi ranteidesi sisäpintoihin tai kaulallesi.

Arvokasta neem-öljyä on käytetty hiusten ja ihon kauneuden tukena jo tuhansien vuoksien ajan.Antibakteerinen ja ravinteikas neem-öljy on erinomainen valinta kuivalle iholle. Koska neem-öljy on hoitavuudessaankin vahvaa tavaraa, herkkäihoisimpien kannattaa sekoittaa sitä miedomman öljyn (esimerkiksi kookos- tai manteliöljyn) joukkoon ja käyttää tuota öljysekoitusta ihonsa hoidossa.

Antibakteerinen ja tulehduksiakin vatsaan taisteleva neem-öljy on myös mainio apu akneihon hoidossa. Rauhoittava neem-öljy lievittää kutinan tunnetta ja vähentää ihon punoitusta.

Neem-öljystä on myös saatu hyviä kokemuksia ihottumien ja psoriasiksenkin hoidossa. Tämä tuote on myös vegaaninen valinta, luonnollisesti.

Huom! Öljy on koostumukseltaan paksua.

Cultivator's -sarjan ihoöljyt kylmäpuristetaan kasvien siemenistä. Nämä puhtaat luomusiemenöljyt eivät haihdu eivätkä tuoksu. Monipuolisuutensa ansiosta niitä voidaan käyttää aromaterapiassa, kosmetiikan koostumuksissa ja muissa ihonhoidollisissa tarkoituksissa.
INCI: Azadirachta indica (Neem) Seed Oil
  • Alkuperä Intia
  • EAN: 5144,8906076151443
  • SKU: CULTIV-8906076151443

Tutustu myös näihin tuotteisiin