Poskipuna, Rose Eclat, 2.5 g

Poskipuna, Rose Eclat, 2.5 g
12,90 €
( 5 160,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu luonnonkosmetiikka
Puna joka lumoaa!

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen pinkki poskipuna.

Silkkisen ja hvin pitävän lopputuloksen antavalla ihastuttavalla poskipunalla aivan kuin häivytät iän tuomia merkkejä kasvoiltasi. Kevyt sipaisu poskipäille raikastaa ja kaunistaa kasvot kuin kasvot.

Kokeile ja ihastu itsekin!

Avril Organic on vallan mainion (melkenpä ylivertaisen) hinta-laatu -suhteen omaava, Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Avril Organic:in missiona on tehdä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. 


Avrililla on toiminnassaan neljä tärkeää arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu:

- Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
- Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
- Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia.
- Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Lisätiedot

  • EAN: 3662217005826
  • Ainesosat: Talc, triticum vulgare starch / triticum vulgare (wheat) starch*, mica, silica, caprylic/capric triglyceride, zinc stearate, squalane, glyceryl caprylate, octyldodecanol, dehydroacetic acid, tocopherol, helianthus annuus seed oil / helianthus annuus (sunflower) seed oil. May contain +/-: ci 77891 / titanium dioxide, ci 77491 / iron oxides * Ingredients from organic farming Ingredienser: Talc, triticum vulgare starch / triticum vulgare (wheat) starch*, mica, silica, caprylic/capric triglyceride, zinc stearate, squalane, glyceryl caprylate, octyldodecanol, dehydroacetic acid, tocopherol, helianthus annuus seed oil / helianthus annuus (sunflower) seed oil. May contain +/-: ci 77891 / titanium dioxide, ci 77491 / iron oxides * ingredienser från ekologiskt jordbruk
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Poskipuna
  • Ominaisuudet: luomu, luonnonkosmetiikka