Porkkanamehu, 750 ml

Porkkanamehu, 750 ml
5,65 €
( 7,53 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Porkkanamehu virvoittaa ja vitalisoi!

"Porkkanamehu on huikean herkullinen, jo pelkällä värilläänkin energisoiva luomumehu - ja mikä parasta: maistuu mainiolta! Helpoin tapa syödä porkkana on juoda se - myös siksi suosittelen tätä kukkeaa kulautelavaa sydän villisti pamppaillen."

- Johanna”Porkkanamehu on niin ihanan raikasta ja mehun väri jo itsessään piristää ja tuo aurinkoa päivään. Hyvä vaihtoehto juoda muuten vaan tai vaikkapa paaston aikaan.”

- Mariel"Porkkanamehu on vitamiinipommi, jonka avulla lähtevät aamutkin hyvin käyntiin. James whiten luomuorkkanamehu maistuu todella raikkaalle, puhtaalle ja herkulliselle - ja se sisältää kahmalokaupalla vitamiineja ja antioksidantteja."

- Ciia

“Silkkaa keväistä energiaa purkitettuna! Aivan loistava, pirteän kevään makuinen juoma! Antaa energiaa ja A-vitamiinia. Sopii niin sellaisenaan juotavaksi kuin smoothien joukkoon.”

- Minna

Yksityiskohdat

Elävöittävä ja herkullinen luomuporkkanajuoma, joka saa hymyn huulillesi!

Tiesitkö muuten, että porkkanat (Daucus carota ) tekevät hyvää silmien terveydelle? Tämä herkullinen luomuporkkanamehu sisältää vain luomuporkkanaa ja tilkan luomusitruunan mehua. Ei muuta.

Luomuporkkanoista puristetusta porkkanamehusta saat voimaa ja vitamiineja helposti ja herkullisesti!

Raikas ja vitalisoiva luomuporkkanamehu on varsinainen terveyspommi, joka jo pelkällä värilläänkin antaa tarmoa taipaleellesi. Maista ja innostu itsekin!

Lisätiedot

  • EAN: 5020934000278
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomuporkkana (99%), luomusitruunatuoremehu (1%).
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Vihannesmehut
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen