Porkkanamehu, 750 ml

Porkkanamehu, 750 ml
5,65 €
( 7,53 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Virvoittaa ja vitalisoi!

"Porkkanamehu on huikean herkullinen, jo pelkällä värilläänkin energisoiva luomumehu - ja mikä parasta: maistuu mainiolta! Helpoin tapa syödä porkkana on juoda se - myös siksi suosittelen tätä kukkeaa kulautelavaa sydän villisti pamppaillen."

- Johanna”Porkkanamehu on niin ihanan raikasta ja mehun väri jo itsessään piristää ja tuo aurinkoa päivään. Hyvä vaihtoehto juoda muuten vaan tai vaikkapa paaston aikaan.”

- Mariel"Porkkanamehu on vitamiinipommi, jonka avulla lähtevät aamutkin hyvin käyntiin. James whiten luomuorkkanamehu maistuu todella raikkaalle, puhtaalle ja herkulliselle - ja se sisältää kahmalokaupalla vitamiineja ja antioksidantteja."

- Ciia

“Silkkaa keväistä energiaa purkitettuna! Aivan loistava, pirteän kevään makuinen juoma! Antaa energiaa ja A-vitamiinia. Sopii niin sellaisenaan juotavaksi kuin smoothien joukkoon.”

- Minna

Yksityiskohdat

Elävöittävä ja herkullinen luomuporkkanajuoma, joka saa hymyn huulillesi!

Tämä herkullinen luomuporkkanamehu sisältää vain luomuporkkanaa ja tilkan luomusitruunan mehua. Ei muuta.

Luomuporkkanoista puristetusta porkkanamehusta saat voimaa ja vitamiineja helposti ja herkullisesti!

Raikas ja vitalisoiva luomuporkkanamehu on varsinainen terveyspommi, joka jo pelkällä värilläänkin antaa tarmoa taipaleellesi. Maista ja innostu itsekkin!


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5020934000278
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomuporkkana (99%), luomusitruunatuoremehu (1%).
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Vihannesmehut