Porkkanamehu, 1000 ml

Porkkanamehu, 1000 ml
4,45 €
( 4,45 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Porkkanamehu on raikas ja ravitseva puhtipommi!

"Tässä todella hyvä tuote Ruohonjuuresta; raikas hyvän makuinen tuorepuristettu porkkanamehu. Itse tykkään nautiskella aamulla lasillisen! Sopii myös tosihyvin smoothien tekoon." 

- Markus Rytöhonka, vapaaottelija ja Ruohonjuuren asiakas

"Maukas, luomuporkkanoista puristettu terveysjuoma valmistaa ihoa kevätauringolle. Porkkanamehu on vitalisoiva vielletys, jonka pelkkä värikin antaa energiaa!"

- Johanna


“Porkkanamehu -himo iskee aina keväisin. Luonnollisesti makea mehu maistuu myös lapsille. Nam!”

- Venla

"Porkkanamehu on vitamiinipommi, jonka avulla lähtevät aamutkin hyvin käyntiin. Porkkanamehu maistuu todella raikkaalle, puhtaalle ja herkulliselle - ja se sisältää kahmalokaupalla vitamiineja ja antioksidantteja."

- Ciia

“Lasillinen aurinkoa aamuun.”

- Jenni

“Valmistaudu kesään naustiskelemalla aurinkovoimaa sisäisesti. Ihosi kiittää!”

- Emmi

Yksityiskohdat

Helpoin tapa syödä porkkanaa on juoda se! Luomuporkkanoista puristetusta porkkanamehusta saat voimaa ja vitamiineja helposti ja herkullisesti!

Raikas ja vitalisoiva luomuporkkanamehu on varsinainen terveyspommi, joka jo pelkällä värilläänkin antaa tarmoa taipaleellesi. 

Tiesitkö muuten, että porkkanat (Daucus carota ) tekevät hyvää silmien terveydelle?  Voimaa ja vitaaliaineita vilisevä luomuporkkanamehu saa auringon paistamaan risukasankin perukoille. Maista ja ihastu ikihyviksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722312333
 • Ainesosat: Ainesosat: Porkkanamehu*, Sitruunamehu *. *=luomulaatua.

  Ravintosisältö/ 100 g:

  energia 28 kcal, 117 kJ
  proteiineja 0,6g
  hiilihydraatteja 6,2 g, mistä sokereita 6,0 g
  rasvaa 0,1 g, josta tyydyttyneitä 0,01 g
  kuitua 1,0 g
  natriumia 0,04 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Vihannesmehut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen