Siivoussuihke, polkkakarkki, 500 ml

Siivoussuihke, polkkakarkki, 500 ml
11,75 €
( 23,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava lisäaineeton maakunta vegaaninen
Tekee siivouspäivästä päivistä parhaimman!

“Pirskahteleva apuri siivouspäiviin ilman kemikaaleja!”
- Emmi

“Siivouspäivästä tulee karkkipäivä, ku käyttää tätä. Paras tuoksu”
- Jenni

“Ai että, tämän iloisemmaksi ei pintojen puhdistaminen käy, kun polkkakarkin tuoksu hajustaa kätten työn makoisan pehmeästi.”
- Heidi

Yksityiskohdat

Muikean mukavalta tuoksuva Mummi ja Minä Porkkakarkki-siivoussuihke on ekologinen pesuaine, jolla peset kaikki kodin pinnat putipuhtaiksi ja entistä ehommiksi.

Helppo ja näpsäkkä käyttää: Suihkauttele vaan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkäise kostealla liinalla, huuhtelua ei tarvita ollenkaan!

Kotimaiset Mummi ja minä -pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- tai säilöntäaineita. Mummit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille.

Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti. Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla, ja myös vegaanit voivat niitä käyttää.

Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

 • EAN: 203203,6430022652231,6430022654549
 • Ainesosat:

  INCI: Aqua, cocoamidopropyl betaine, sodium laureth sulfate, sodium carbonate frangria mentha Piperita oil, sodium benzoate.

  Koostumus: Kasvisöljy-yhdiste (ionittomat pinta-aktiiviset aineet) alle 5 %, ruokasooda alle 5 % ja piparmintun eteerinen öljy alle 5 %.
  pH n. 9–10.

  Sisältää eteeristä piparminttuöljyä.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yleispesuaineet
 • Ominaisuudet: biohajoava, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen