Pintopapu, 500 gr

Pintopapu, 500 gr
3,25 €
( 6,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pontta ja proteiinia pavusta!

Yksityiskohdat

Luomuviljeltyjä pinto- eli borlotti-papuja. Pintopapu tunnetaan myös nimellä viiriäispapu, joka onkin hyvin kuvaava nimi sen pilkullisen ulkomuodon vuoksi.

Tätä papua käytetään usein italialaisissa ja portugalilaisissa ruuissa. Papu sopii erinomaisesti pihveihin ja keittoihin sekä salaatteihin.

Palkokasvit sisältävät runsaasti proteiineja sekä kuituja ja ovat ravintosisällöltään täysipainoista ravintoa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g (kuivattu):
  kcal 347
  proteiini 21,4 g
  Hiilihydraatit 62,5 g
  rasva 1,2 g
 • Tuotetyyppi: Pavut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen