Pii 150 mg complex, 36 g

50 kapselia
Pii 150 mg complex, 36 g
50 kapselia
20,90 €
( 580,56 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Pii on hyväksi kynsille, hiuksille ja iholle - testaa ja totea teho!

Yksityiskohdat

Hiusten, kynsien ja ihon ylin ystävä on tämä laadukas piivalmiste!

Terranovan Pii (Silica) sisältää bambunversouutetta, joka sisältää 75 % piitä (silica). Synergististä tukea piille antavat ruusunmarja, nokkosenlehti, kurpitsansiemen, persilja sekä peltokorte. Pii ravitsee mm. kynsiä, hiuksia, ihoa ja suoliston limakalvoa.

Annostus: 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. 

Tässä Terranovan laadukkaassa ravintoaineessa hyvinvointiasi tukee aimo kimara luonnon parhaimpia antimia.

Pii – Pii ravitsee mm. kynsiä, hiuksia, ihoa ja suoliston limakalvoa.

Ruusunmarja – Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä antioksidatiivisia polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.

Nokkosenlehti – Nokkonen vastaa kaloriarvoltaan perunaa ja sisältää monia kivennäisaineita kuten rautaa, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Siinä on myös piitä ja runsaasti C-vitamiinia. Se sisältää erilaisia enemmän fytoravinteita kuin monet marjat tai pinaatti.

Kurpitsansiemen – Kurpitsan siemenet ovat hyvä sinkin lähde, lisäksi niissä on kuparia, joka on tärkeä rakennetekijä kehon omassa antioksidanttisysteemissä. Kuparin ja sinkin tasapaino on tärkeä elimistön hyvinvoinnin kannalta.

Peltokorte – Peltokortteen idut sisältävät runsaasti kalsiumia ja magnesiumia. Lisäksi ne sisältävät luuston terveydelle välttämättömiä ainesosia, kuten piitä, C-vitamiinia ja rikkiä.

Persilja – Persilja on erittäin hyvä B-vitamiinien lähde, erityisesti foolihapon. Se sisältää myös lukuisan määrän apuaineita, joita tarvitaan B-vitamiinien toiminnassa ja aineenvaihdunnassa (kalium, magnesium, C-vitamiini ja rauta).
 

  Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kapselia
 • EAN: 5060203793906
 • Ainesosat:

  Ravintosisältö, 1 kasviskapseli: MAGNIFOOD COMPLEX 400 mg

  Ruusunmarja 100 mg

  Nokkosenlehti (tuorepakastekuivattu) 100 mg

  Kurpitsansiemen 100 mg

  Peltokorte (tuorepakastekuivattu) 50 mg

  Persilja (tuorepakastekuivattu, luomu) 50 mg

  Pii (Bambunversouute 200 mg: 75 % Silica) 150 mg

  EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pii
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen