Parapähkinät, 1000 g

Parapähkinät, 1000 g
24,95 €
( 24,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Seleenirikas superpähkinä pelastaa päiväsi!

"Pähkinöiden tuhti kunkku! Pari parapähkinää päivässä tekee hyvää hiuksille ja kynsille sisältämänsä seleenin ansiosta. Plus niistä saa energia pakertamiseen! Oivallinen vaihtoehto pikkuleivälle taukokahvin oheen".

- Kiia

“Lempparivälipalaherkku”

- Sanna

"Helppo ja maukas matkaeväs sekä oiva seleenin lähde"

- Jenna

"Hyvänmakusii pähkinöitä riittävän isossa pussissa. Vedän päivittäin muutaman niin pysyy seleenin saanti kohdillaan!"

- Sami

"Pari paraa päivässä riittää seleenin saantiin ja antaa kivasti energiaa :)”

- Emmi

 

 

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen parapähkinä on erinomainen seleenin lähde ja se sopii myös hiilihydraattitietoiseen ravintoon. Parapähkinä sisältää seleenin lisäksi myös kahmalokaupalla magnesiumia sekä sinkkiä. Se on myös raudan lähde.. Muhkean makuinen mutusteltava - maista ja innostu itsekin!

Parapähkinä (Brasilian pähkinä) kasvaa puussa erityisesti Brasilian ja Bolivian alueilla. Puun hedelmä muistuttaa kookospähkinää. Kovan kuoren alla on monta siementä appelsiinilohkomaisessa muodostelmassa. Parapähkinää käytetään paljon esim. makeisteollisuudessa. Se on herkullinen lisä ruokaan kuin ruokaan, mutta maistuu myös sellaisenaan välipalana esim. kuivattujen marjojen ja hedelmien kanssa.

PS: Tiesitkö tämän parapähkinästä?
Villeinä Amazonin sademetsissä kasvavat parapähkinäpuut saavat paikalliset asukkaat suojelemaan sademetsiään. Monille Amazonin alueen asukkaalle juuri parapähkinät ovat ainoa merkittävä tulonlähde, jonka vuoksi pähkinäpuita vaalitaan aivan erityisesti. Syömällä parapähkinöitä kannat siis kortesi kekoon ainutlaatuisten ekosysteemien suojelemisen puolesta ja metsähakkuita vastaan - ja saat samalla luonnollisen seleenibuustauksen oman terveytesi tueksi.

Huomaathan, että parapähkinät ovat todella seleenirikkaita. Siksi niitä onkin suositeltavaa popsia vain muutama pähkinä päivässä - ei enempää.

Annostus: 2-5 parapähkinää päivässä - rajoitus on poikaa runsaan seleenipitoisuuden vuoksi.

Tiesitkö, että parapähkinä on yksi parhaista, luonnollisista seleenin lähteistä? Seleeni mm.ylläpitää immuunipuolustuksen normaalia toimintaa, ylläpitää mm. hiusten ja kynsien kuntoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Seleeni myös tutkitusti avittaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä ja edistää normaalia siittiöiden muodostusta. Parapähkinä on myös proteiinirikas nautinto ja terveellinen purtava - maista ja ihastu itsekin!Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Lisätiedot

 • EAN: 6430033172063
 • Ainesosat: Ainesosat: Luomulaatuinen parapähkinä.

  Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa, 670 kcal
  Proteiinia, 14,3 g
  Hiilihydraatteja, 2,6 g
  Rasvaa, 66,4 g
  Ravintokuitua, 7,5 g
  Natriumia 3,0 mg
  Kalsiumia, 160 mg
  Rautaa, 2,4 mg
  Sinkkiä, 4,1 mg
  Magnesiumia, 376 mg
  Seleeniä 1917 µg
 • Alkuperämaa: Bolivia
 • Tuotetyyppi: Parapähkinä
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen