Pantoteenihappo 250 mg complex, 35 g

Pantoteenihappo 250 mg complex, 35 g
22,95 €
( 655,71 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
"Stressinpoistovitamiinilla" olo oivallisemmaksi!

Yksityiskohdat

Pantoteenihappo eli B5-vitamiini palveluksessasi stressiä ja muuta hulinaa vastaan. Myös tukee luontaista kauneuttasi.

Pantoteenihappoa on pitkään nimitetty stressinestovitamiiniksi, koska se edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Lisäksi se edistää D-vitamiinin suorituskykyä. Ja onpa siiä todettu myös tutkimuksissa olevan apua ja tukea kauniin ihon ja hiusten sekä kynsien mudostamisessa. Todellinen mahtipakkaus siis!

Erityisen tästä tuotteesta tekee sen sisältämä magnifood complex kasviainesosa-yhdistelmä, joka tukee ja vahvistaa pantoteenihapon toimintaa ja imeytymistä elimistössä. Lisäksi tämän tuotteen pantoteenihappo ja sen sisältämä pantetiini on vallan bioaktiivisessa muodossa sekä se on suhteessa 4:1 tehojen takaamiseksi.

B5-vitamiinia käytetään erityisesti lisämunuaisessa stressitilanteissa, sillä se edistää steroidihormonien toimintaa. Se lievittää väsymystä, lisää stressinsietokykyä ja auttaa elimistöä sopeutumaan stressitilanteissa. Pantoteenihappo edistää lisäksi normaalia energia-aineenvaihduntaa ja normaalia henkistä suorituskykyä. Siksi sitä sanotaankin stressivitamiiniksi.

Annostus: 1 kpl päivä - annostusta ei saa ylitellä.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5060203790288
  • Ainesosat: "Ravintosisältö, 1 kapseli: MAGNIFOOD COMPLEX 350 mg Stabiloitu riisinlese 150 mg Ruusunmarja (tuorepakastekuivattu, luomu) 100 mg Vihreä kauran siemen (tuorepakastekuivattu, luomu) 75 mg Pyhäbasilika (tuorepakastekuivattu) 25 mg Pantoteenihappo (kalsium-d-pantotenaatti 200 mg, pantetiini 50 mg) 250 mg Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) 118 mg"
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: vegaaninen