Pakuriuutejauhe, instant-pakuri, 28 g

Pakuriuutejauhe, instant-pakuri, 28 g
25,95 €
( 926,79 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta superfood vegaaninen
Huippunäppärä pakurijauhe päihittää kahvin mennen tulleen!

”Todella hyvä tuote, koska on niin tehokas ja helppo käyttää. Aina on purkki duunissakin mukana; keitän vaan vedenkeittimellä kuumaa vettä ja sekoitan tätä pakuriuutejauhetta joukkoon. Ei tule lentsu, eikä tule muitakaan ongelmia!"

- Janne"Näin kylmän kauden alkuun suosittelen Puhdistamon Instant-pakurijauhetta sekä Vogelin Echinaforcea. Puhdistamon pakuriuutejauheella saa helposti hyvinvointinsa vahvemmaksi. Sitä voi helposti sekoittaa kahvin tai teen sekaan. Myös smoothien mukana se menee mainiosti. Oma suosikkini on pitkään haudutettu Yogi Tea Classic pakuriuutejauheella."

- Niko“Instant-pakuri on viime talvisen kierteen katkaisija ja siksi erityisen lähellä sydäntäni! Se on helppokäyttöinen ja hyvänmakuinen esimerkiksi aamukahvin seassa!”

- Sara“Mun vakkarituote on hyvänmakuinen ja tehokas Instant-pakuri. Pakurijauhetta sujautan aina aamukahviin MCT-öljyn kera tai kausittain ihan sellaisenaan kuumaan veteen hunajan kanssa, nam!”

- Reetta

Yksityiskohdat

Suomen luonnon ykkösantimeksikin usein tituleerattu pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Tämä teholtaan ylivertainen Pakuriuutejauhe on pakurikääpäuutteesta valmistettu jauhe, joka toimii terhakoittavana terveysjuomana tai kahvinkin korvikkeena "lisää vain vesi" -periaatteella. Pakurijauheuute eli instant-pakuri on tiivistä tavaraa - yhteen mukilliseen pakurijuomaa tarvitset vain puoli teelusikallista pakuriuutejauhetta.

Koska jauhe on valmistettu uutetusta pakurista, ei sitä tarvitse enää välttämättä lainkaan kuumentaa, vaan ravintoaineet ovat valmiiksi elimistön hyödynnettävissä olevassa muodossa.

Pakuriuutejauhe valmistetaan Puhdistamon kerääjien, pääosin Suomen Lapista käsin keräämästä pakurikäävästä, joka ensin uutetaan ja sitten kuivataan ja jauhetaan.

Pakurikääpä on usein vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa kasvava lahottajakääpä, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty kansan keskuudessa erityisesti Venäjällä ja Kiinassa.

Instant-pakuri on huippuriittoisaa: suositusannos on siis 0,43 grammaa eli aika tarkkaan 1 ml pakurijauhetta sekoitettuna kupilliseen kuumaa vettä. Eli purkillisesta saat voimaa ja vastustuskykyä peräti 65:een kupilliseen.

Huom! Pakuria ei saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla kosolti muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että pontevinkaan pakurituote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Instant Pakuri is ready for use, the dried hotwater-extract of Finnish fungus called Pakuri. It contains only 100% soluble and digestible ingredients. Pakuri hotwater extract contains particular pakuri’s beta-glucans. These are the polysaccharides, one kind of long sugar chains which activate the immune system to work efficiently. Instant pakuri can be used easily: put approx. half a teaspoon of powder in the bottom of the cup and pour hot water on top. Stir for a while and drink is ready! This made the beverage is responsible for at least 3 hours of boiled pakuri.

Instant pakuri’s taste is pleasantly mild, slightly birch. You can mix the powder in shakes, because the powder is no longer required for cooking, unlike raw pakuri. The jar is low weight, despite the extremely economical - one out of the bottle makes 16 liters (65 cups) of finished pakuritea.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220386,6430039220447
  • Ainesosat: Pakurikääpä, dekstriini

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen