Pakuriuute, 50 ml

Pakuriuute, 50 ml
19,99 €
( 399,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta superfood vegaaninen
Voimaa ja vastustuskykyä luonnon antimista!

"Ei kaada ankeus talven kylmimpinäkään aikoina, kun aloittaa ja lopettaa päivän pakurilla!"

- Sini"Suosittelen kokeilemaan helppokäyttöistä pakurikääpäuutetta syksyn viileneviin ilmoihin. Pakurikääpä on varsinainen vahvistaja, joten sen avulla keho pystyy taistelemaan kovissakin olosuhteissa. Pakuriuutetta on helppo ottaa mukaan ja sekoittaa nesteeseen! Itselläni se kulkeutuu matkalaukussa ihan ulkomaille saakka."

- - Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas

Yksityiskohdat

Elinvoimaa elämääsi Suomen luonnosta! Tämä voimistava ja vahvistava Pakurikääpäuute on tehty suomalaisesta, käsinpoimitusta ja villinä kasvaneesta pakurikäävästä, jonka Puhdistamon kouluttamat kerääjät noukkivat pääosin Suomen Lapista. Tämä kaksoisuuttamismenetelmällä valmistettu pakuriuute on 100 % kasviperäinen.

Suomen luonnon ykkösantimeksikin usein tituleerattu pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle. Helposti nautittava pakurikääpäuute tukee terveyttäsi varsin helppokäyttöisessä muodossa. Nappaa siis sinäkin pakurikäävän hyödyt hyvinvointisi tueksi!

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on useilla varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikääpää on hyödynnetty Kiinassa sekä Siperiassa jo pitkään. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Se on saavuttanut todellinen kansanliikemäisen maineen ja suosion hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa suomalaisena superruokana.

Puhdistamon Pakuriuute on valmistettu lääketieteessäkin käytetyllä kaksoisuuttamismenetelmällä. Uute valmistetaan Puhdistamon kerääjien, pääosin Suomen Lapista käsin keräämästä pakurikäävästä. Käytännössä kaksoisuuttaminen tarkoittaa sekä vesi- että etanoliliuoksen käyttämistä, joka takaa pakurikäävän etanoli- ja vesiliukoisten vaikuttavien aineiden liukenemisen uutteeseen. Näin taataan pakurikäävän hyötyjen saaminen ihmiselimistön vastaanottavaan muotoon. Puhdistamon pakuriuute on 6-kertaisesti tiivistettyä. Tämä tarkoittaa, että 50ml pullollisessa pakuriuutetta on vähintään sama määrä vaikuttavia aineita kuin 300ml pullollisessa tavallisesti uutettua, tiivistämätöntä pakuriuutetta.

Pakurikääpä on toisinaan hyvinkin vaikeissa ilmastollisissa olosuhteissa kasvava lahottajakääpä, jota on jo tuhansien vuosien ajan käytetty kansan keskuudessa erityisesti Venäjällä ja Kiinassa. Pakurikääpään on tiivistynyt erityisen runsaasti polysakkarideja, antioksidantteja, flavonoideja, mineraaleja, entsyymeitä ja hivenaineita, jotka suojaavat sitä ja mahdollistavat sen kasvun erittäin vaikeissa ja ankarissakin ilmastollisissa kasvuolosuhteissa.

Pakurikäävässä on myös erityisen runsaasti superoksididismutaasia (SOD), joka on yksi vahvimmista antioksidanteista. Pakurikääpä onkin yksi huikeimmista antimista, jota Suomen luonto on meille suonut. Ota sinäkin voimaa ja vahvistusta suoraan luonnostamme!

Pakuriuutteen käyttö ja annostus:
15 tippaa suoraan tai sekoitettuna nesteeseen, 2 kertaa päivässä. Kyseinen annostus riittää noin 65 käyttökertaan.

Menikö uutteen pipetti tukkoon? Ei hätää!

Puhdistamon uutteet ovat täyttä tavaraa ja näin ollen niiden kuiva-ainepitoisuus on todella korkea. Tästä syystä joskus pipetit tahtovat tukkeutua juurikin tuon kuiva-aineen paakkuntumisen takia. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Pipetin saa auki liottamalla sitä hetken aikaa kuumassa vedessä ja spruuttailemalla sitä muutaman kerran. Näin pipetti toimii taas mainiosti ja tuote on heti käyttövalmis.

Uusia pipettejä tulee tuotteisiin piakkoin, mutta mikäli vahinko sattuu kohdallesi, käytä edellämainittua kikkaa :)Huom! Pakuria eii saa käyttää samanaikaisesti antibioottien, penisiliinin ja suonensisäisen glukoosin kanssa. Ei suositella sieniallergiselle.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla kosolti muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että pontevinkaan pakurituote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220348
  • Ainesosat: Kotimainen pakurikääpä (Inonotus obliquus) (alkoholiuute, alc. vol 40 %)

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Pakuri
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen