Nokkosenlehtijauhe, 150 g

Nokkosenlehtijauhe, 150 g
8,75 €
( 58,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Luonnonvaraisena kasvanut superjauhe.

Yksityiskohdat

Luonnon vanttera voimakasvi, vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia.

Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Luonnonvaraisena kasvanut nokkonen on ravinnerikas kasvi, joka on kaikkea muuta kuin rikkaruoho! Nokkonen sisältää runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää. Siitä löytyy paljon myös mineraaleja, hivenaineita sekä A-, C-, ja K-vitamiinia. Nokkosessa on 60 prosenttia enemmän piitä kuin lehtisalaatissa, 5 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa, ja 7 kertaa enemmän rautaa kuin pinaatissa. Kalsiumia nokkonen sisältää kolminkertaisen määrän maitoon verrattuna.

Foodinin nokkosen lehtijauhe sisältää jopa 4400 mg kalsiumia 100 grammaa kohden. Nokkosen lehtijauhe onkin erinomainen lisä lapsille, sillä se on välttämätöntä normaalille luuston ja lihasten kasvulle. Kalsium osallistuu myös luiden ja hampaiden normaaliin ylläpitoon, ruoansulatusentsyymien ja lihasten normaaliin toimintaan sekä solujen jakaantumiseen ja erikoistumiseen. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, ja sillä on yleisesti vitalisoiva vaikutus.

Nokkosen käyttö:
Käytä nokkosta esimerkiksi smoothiessa, viherjuomassa, teen joukossa, keitoissa, munakkaissa jne. Nokkonen soveltuu oivasti käytettäväksi pinaatin sijaan myös esimerkiksi letuissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051826962
  • Ainesosat: Ainesosat: Nokkosenlehtijauhe*. *=Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Nokkonen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen, villi