Nokkosen siemenet, 10 g

Nokkosen siemenet, 10 g
3,95 €
( 395,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen villi
Tuoreeks, terveeks - virkeeks, viriiliks!

"Syksyllä vastustuskyvyn ylläpitämiseksi ja tehostamiseksi lisään aamupirtelööni lurauksen Ritolan Willien nokkosensiemeniä, jotka tukevat yleiskuntoa ja antavat voimaa fyysiseen ja henkiseen vastustuskykyyn. Ne sopivat hyvin kesän riennoissa itsensä uuvuttaneille ja antavat keholle ja jopa mielelle voimaa vastustaa flunssia. Erityisen hyvin ne kuulemma sopii uupuneille. Itse juon ne pirtelön seassa, mutta hyvin ne menevät varmasti myös johonkin nesteeseen liotettuna tai ruoan päälle ripoteltuna."”

- Laura

Yksityiskohdat

Tuoreeks, terveeks - virkeeks, viriiliks!

Villinä kasvanut, suomalainen nokkonen, joka on kerätty Keski-Suomen puhtaasta luonnosta ja kuivattu hellävaraisesti. Nokkosen siemenet ovat tunnettu ja perinteinen miehisen voiman lähde ja terveellisin osa ravintoarvoiltaan arvostettua nokkosta. 

Nokkonen edistää sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä vahvistaa immuniteettia! 
Nokkonen on hyväksi hengitysteille, iholle, eturauhaselle ja nivelille sekä uudistaa kehoa ja vahvistaa luustoa, kynsiä ja hiuksia!

Puhtia antava kuivattu nokkonen sopii monipuolisesti ruuanlaittoon. 

Brändi: Ritolan Willit
Pakettikoko: 10 g 
Yksikköhinta: 362,00 € / kg 
Alkuperämaa: Suomi

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio kasvi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 113011,191
  • Ainesosat: Nokkonen

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Nokkonen
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen, villi