Mustasilmäpavut tölkissä, 400 g

Mustasilmäpavut tölkissä, 400 g
1,99 €
( 4,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mustasilmäpavut ovat ravinteikasta ruokaa.

Yksityiskohdat

Mustasilmäpavut, nuo pavuista kenties vatsaystävällisimmät, ovat hyvä proteiinin ja kuidun lähde.

Bionan mustasilmäpavut ovat luomulaatuisia eikä niihin ole lisätty suolaa. Nämä mustasilmäpavut ovat valmiiksi kypsäksi keitettyjä, joten niitä on nopea ja helppo käyttää: huuhtaise ja lisää ruokaan!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että pavutkaan eivät toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722308251
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Mustasilmäpavut*
  * = Luomulaatua.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 455kJ/ 107kcal
  Proteiinia 7g
  Hiilihydraatteja 18.5g
  Rasvaa 0.1g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Pavut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen