Musta melassi, 340 g

Musta melassi, 340 g
5,65 €
( 16,62 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mainiota makua luomumelassista!

"Mielestäni tuote, jota aivan liian vähän käytetään ja josta moni ei tiedä juuri mitään on musta melassi: B-vitamiinien, raudan ja niin monen muun hivenaineen lähde. Melassi synergioi ollessaan luonnon oma paketti ja parhaimmillaan maistuu myös lapsille. Itse sain tällä B-vitamiinitasot nousemaan ja alun maun tökkimisen jälkeen löysin itseni entistä pirtsakampana. Eipä ole flunssakaan tänä talvena vaivannut - melassilla lienee jotain tekemistä tämänkin kanssa!"

- Susanna

Yksityiskohdat

Ruokosokerista valmistettua luomumelassia. Melassia voidaan käyttää makeutusaineena esim. jälkiruoissa ja lämpimissä juomissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5019998628405
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomuviljelty sokeriruoko. Ei sisällä muita ainesosia.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Siirapit
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen