Mulperimarjat, mustat (mulperit), 500 g

Mulperimarjat, mustat (mulperit), 500 g
14,75 €
( 29,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mustat mulperit ovat terveyttä tulvillaan!

Yksityiskohdat

Musta mulperi (Morus nigra) on mainiolta maistuva, antioksidanttirikas herkku, joka lisää hyvinvointiasi mm. pitämällä verensokerin terveellisellä tasolla.

Mustat mulperit eli silkkiäispuun marjat ovat herkullisia, kultaisia sukulaismarjojaan hivenen eksoottisempia ravinnepommeja läntisestä Aasiasta. Mustia mulpereita on käytetty Kiinan kansan keskuudessa terveyttäkin tukemassa jo tuhansia vuosia. Mulperit sisältävät runsaasti mm. kuituja ja muita ravintoaineita. Ne ovat myös värinsä puolesta erittäin antioksidanttipitoisia, ja sisältävät punaviinistäkin löytyvää resveratolia.

Mulperi on pikkuruinen marja, joka sisältää jopa 308 kromosomia, ja se on täten geneettisesti kompleksein tunnettu ruoka!

Voit syödä mulperimarjoja sellaisenaan, tai sekoittaa niitä mysliin, puuroon tai jogurttiin, lisätä omaan raakasuklaareseptiisi tai käyttää leivonnassa. Mustat mulperit ovat kultaisia mulpereita kirpeämmän makuisia, ja ne solvetuvatkin yhdessä toffeemaisten vaaleiden mulpereiden kanssa täydentämään eri evässekoituksia. 

Mulperimarjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että muikeinkaan mulperi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013861086
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Mulperi*.

  *= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 1007 kj / 240kcal
  Proteiinia 21,1g
  Hiilihydraatteja 24,9g
  Rasvaa 6,1g
  Kuituja 29,3g
  Kalsium 622mg
  Rautaa 42,5mg
  Sinkki 11,5mg
  Antosyaniineja 193mg
  Resveratoia 33,8mg
 • Alkuperämaa: Turkki
 • Tuotetyyppi: Pellava
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen