Mulperimarjat (mulperit), 600 g

Mulperimarjat (mulperit), 600 g
17,95 €
( 29,92 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Makea ravinnepommi - terveellisempi naposteltava!

Yksityiskohdat

Mulperit eli silkkiäispuun marjat ovat kevyen toffeemaisia ja kauniin paahdetun kultaisen värisiä ravinnepommeja. Mukavasti naposteltavat mulperit sisältävät runsaasti mm. kuituja, rautaa, kalsiumia, sekä C- ja K-vitamiinia. Tämä pikkuruinen marja sisältää jopa 308 kromosomia, ja se on täten geneettisesti kompleksein tunnettu ruoka!

Voit syödä mulperimarjoja sellaisenaan, tai sekoittaa niitä mysliin, puuroon tai jogurttiin, lisätä omaan raakasuklaareseptiisi tai käyttää leivonnassa. Mulpereista saa jauhettuna oivan toffeevivahteisen koristeen jäätelölle tai kakuille, ja blendattuna veden ja taateleiden kera niistä tulee herkullista kastiketta.

Mulperimarjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mulperi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820557
 • Ainesosat: Ainesosat: Mulperi*. *=Luomutuotettu.

  Ravintosisältö/100g:
  Energiaa: 275 kcal
  Proteiinia: 10 g
  Hiilihydraatteja: 63 g
  Rasvaa: 1 g
  Ravintokuitua: 10 g
 • Alkuperämaa: Turkki
 • Tuotetyyppi: Marjat, Mulperi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen