Mulperimarjat (mulperit), 500 g

Mulperimarjat (mulperit), 500 g
11,75 €
( 23,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Muheva mulperi on herkullinen karkinkorvike!

Yksityiskohdat

Kuivatut mulperimarjat ovat vallan mainio mutusteltava - ja terveellinen vaihtoehto makeanhimon lievitykseen.

Mukavan makuiset, kinuskiseksikin kehutut, mulperit sisältävät terhakoittavia terveysaineksia mm. kuituja ja antioksidantteja.

Sanotaan, että silkkiäispuun marja eli mulperimarja on maailman geneettisesti kompleksisin tunnettu ruoka, joka sisältää huikeat 308 kromosomia! 

Mulperit ovat lisäaineettomia ja ravinnerikkaita marjoja, jotka soveltuvat herkullisen makunsa vuoksi erinomaisesti naposteluun. 

Mulperimarjoilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että muikeinkaan mulperi ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013861079
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa: 336 kcal
  Proteiineja: 5,7 g
  Hiilihydraatteja: 70,3 g,
  joista sokereita 34,5 g
  Rasvoja: 2,2 g,
  joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,5 g
  Ravintokuitua: 5,8 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Muut pähkinät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen