Mucuna pruriens

Mucuna pruriens
39,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Pidä mielesi balanssissa!

Yksityiskohdat

Antioksidanttisesti vaikuttava mucuna buustaa vastustuskykysi kukoistukseen, tukee hyvinvointia kuukautisten ja vaihdevuosien aikana ja tukee hedelmällisyyttä. Mucuna tunnetaan myös luonnollisen kasvuhormonin edistäjänä.

Mucuna pruriens on intialainen papu, jota Ayurvedassa on jo kauan käytetty afrodiisiakkina sekä naisille, että miehille. Mucuna saattaa hyvinkin saada lakanat liehumaan. Mucunalla on myös suotuisia vaikutuksia hedelmällisyyteen ja maidontuotantoon. Annostus: 1 kapseli päivässä, joss Mucuna pruriens 400mg, josta L-dopaa 15%

Mucuna sisältää 15% L-dopaa. Tämä on kehossamme oleva aminohappo muodostaa dopamiinia, joka taas vaikuttaa suotuisasti aivojen toimintaan.

Tiedät taatusti sen miellyttävän tunteen joka tulee silloin, kun vedät kilometrin mittaisesta tehtävälistastasi yhden hoidetun homman yli. Tai sen fiiliksen, kun edes yhden sähköpostin voi kokonaan poistaa asian tuntua onnistuneeksi valmiiksi! Näissä palkitseviksi koetuissa tilanteissa aivoissa erittyy dopamiinia, josta tulee olo kuin voittajalla! Koska kissakaan ei kiitoksella elä, tätä onnistumisen kokemusta halajaa isosti sekä keho että mieli.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430045770394
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Mucuna pruriens 400mg,josta L-dopaa 15%.
    Muut ainesosat: piidioksidi, magnesiumstearaatti, mikrokiteinen selluloosa.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Mucuna