Moringa-jauhe, 200 g

Moringa-jauhe, 200 g
13,99 €
( 69,95 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Varsinainen voimajauhe rikastaa ravintosi!

Yksityiskohdat

Luomulaatuinen, kylmäpuristettu Moringa-lehtijauhe on luonnollinen antioksidantti. Moringa-jauhetta kutsutaan "elämän eliksiiriksi" sen vaikuttavien ravintoaineidensa vuoksi.

Sillä on pitkät perinteet Intian kansan parissa. Nykyään sitä käytetään myös länsimaissa ravintolisänä ja erityisesti aktiivisesti liikkuvien ihmisten keskuudessa se on ollut hyvin suosittu, sillä se on kasviperäinen proteiini, jolla on mieltä ja kehoa tukevia ominaisuuksia.

Moringan lehti on päiväntasaajalla jo vuosisatoja käytetty viherjauhe.

Moringa sisältää yli 90 eri ravintoainetta ja 46 antioksidanttia, ja on yksi luonnon ravinteikkaimpia kasveja. Moringaa on kutsuttu ihmeiden puuksi, sillä puun jokainen osa on käyttökelpoinen ravinnoksi ja se sisältää paljon mineraaleja sekä vitamiineja.

Moringan ravinteikkain osa on sen lehti ja siksi tämä lehtijauhe pursuaa luonnon omaa vihervoimaa.

Moringa sopii erinomaisesti smoothiesiin ja sitä kannattaa kokeilla esimerkiksi leivonnassa.

Käyttö kannattaa aloittaa 0,5 - 1 tl päiväannoksella.

Mojovan ravintorikas Foodin -sarjan moringajauhe on täysin puhdas, se on kerätty luonnonvaraisena Intiasta alueilta, joissa ei sijaitse saastuttavia tehtaita tai harjoiteta teollista viljelyä.

Tässäpä siis terveytesi tueksi raaka (raw food), villi, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa valinta, joka ei ollenkaan sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Testaa ja totea terhakoittava teho!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051822414
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Moringa-lehtijauhe

  Ravintosisältä/ 100 g:
  Energiaa: 205 kcal
  Proteiinia: 27.1 g
  Hiilihydraatteja: 19.2 g
  -josta sokereita: 0 g
  -josta kuituja: 0 g
  Rasvaa: 2.3 g
  Mineraaleja: 2.003 mg
 • Alkuperämaa: Intia
 • Tuotetyyppi: Moringa
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen, villi