Mint refresh-minttutee

Mint refresh-minttutee
5,45 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Minttuteelaaduista kaikkein maukkain?

Yksityiskohdat

Rakastettavan raikas kulauteltava on tämä minttuisen makuinen teeunelma! Vastuullisesti tuotettu, luomulaatuinen minttutee on valmisetttu luonnon parhaista aineksista - ihmistä ja luontoa kunnioittain. Laadun maistat taatusti.

Tämän teen sisältämä, hengitysteidenkin terveyttä tukeva, raikkaanmakuinen piparminttu lievittää ilmavaivoja (carminative effect) ja tukee suoliston tuikitärkeän bakteerikannan hyvinvointia.

Mint refresh-minttuteessä yhtenä ainesosana komeileva, vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli on tullut kuuluisaksi erityisesti ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan. Lisäksi fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena.

Muikean minttuteen sisältämä, herkullisen makoisa lakritsinjuuri vahvistaa vastustuskykyä, parastaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää hengitysteille.

T'llä makoisalla minttuteellä saattaa hyvinkin olla muitakin terveyttä tukevia ominaisuuksia mutta juuri tällä hetkellä emme valitettavasti voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060229014832
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Piparminttu*, lakritsanjuuri*, fenkolinsiemen*, hibiscuksenkukka*, ruusunkukka*, korianterinsiemen*.

    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Yrttiteet
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu