Meikkipuuterisivellin kabuki

Meikkipuuterisivellin kabuki
25,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Korkealaatuinen meikkipuuterisivellin!

Yksityiskohdat

Synteettinen, lyhytvartinen ja pyöreäpäiseksi muotoiltu puuterisivellin, jonka avulla puuteri levittyy tasaisesti. Kompakti koko, joka kulkee kätevästi matkassa mukana.

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista, vahvoja sävyjä unohtamatta. Luomusertifioidun Zuii Organic sarjan tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, hoitavista kasviöljyistä ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja. Nauti värikylläisyydestä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikistä - Life is Colour!

Zuii Organic on 100 prosenttisesti luonnollinen meikkisarja, jonka valmistusaineista noin 95 % on luomua. Sarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit – BDIH, Cosmos ja NASAA (The National Association for sustainable Agriculture, Australia). Lisäksi sarja on Halal-sertifioitu ja sillä on Cruelty Free ja Vegan Friendly status.

Lisätiedot

  • EAN: 812144010889
  • Alkuperämaa: Australia
  • Tuotetyyppi: Siveltimet