Meditaatiotee Tuli, musta , 100 g

Meditaatiotee Tuli, musta , 100 g

Normaali hinta: 17,95 €

Special Price 13,90 €

( 139,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Mieltä kirkastava ja virkistävä tee-nautinto!

Yksityiskohdat

Luomuisa ja pikantti teesekoitus arjen virkistämiseksi.

Kun mieli haihattelee ja lentelee sinne tänne, on hyvä hetkeksi pysähtyä vaikkapa teekupposen äärelle. Tämä maukas ja lämmittävä teesekoitus palauttaa hetkeen ja saa mielen virvoittumaan jälleen taas kuluvaan hetkeen.

Tässä teesekoituksessa komeilee pohjalla musta tee, joka tutkitusti tehostaa keskittymiskykyä, rasvanpolttoa ja toimii antioksidanttisesti elimistössä sekä puerh-tee. Lisänä kimarassa komeilevat: Katajanmarjat, jotka edistävät munuaisten hyvinvointia sekä nesteenpoistoa, rasva-aineenvaihduntaa, ruoansulatusta sekä tasapainottaa verensokeria. Pomeranssin lehdet taas tukevat ruoansulatusta, rasva-aineenvaihduntaa, hengitysteiden hyvinvointia sekä rentoutumista. Hampunlehti tässä sekoituksessa edistää lihasten ja nivelten hyvinvointia, immuniteettia, sokeri-aineenvaihduntaa ja sydämen hyvinvointia. Chilipippuri taasen tuo kipakkuutta makuun sekä edistää hiusten kasvua, painonhallintaa sekä rasvanpolttoa. Karpalo tuo kutistavaa makua sekä edistää virtsateiden hyvinvointia sekä sydänterveyttä. Lisänä raikasta makua tuomassa kirmaavat myös omenanpalat, greippiöljy, ruiskaunokki ja neilikka.

Tämän teen valmistuksessa ei luonto likaannu! Kyseessä biodynaaminen luomu tee, joka ei sisällä torjunta-ainejäämiä ja tuotanto tapahtuu tiukasti reilun kaupan periaatteita noudattaen. Juodaan maailmaa paremmaksi - kuppi kerrallaan!

Käyttö-suositus: Haudutus: 3 min 95 °C

Nauti kylmänä tai kuumana! Ihastu ainiaaksi!

Les Jardins de Gaïa Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Lisätiedot

  • EAN: 3582816002623
  • Ainesosat: musta tee*, tumma pu’er-tee*, katajanmarja*, omenanpalat*, eteerinen greippiöljy*, pomeranssinlehdet*, hampunlehdet*, chilipippuri*, ruiskaunokin terälehdet*, neilikka*, karpalo*. *Peräisin luomuviljelystä.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Teelajitelmat
  • Ominaisuudet: luomu