Matcha-vihreäteejauhe, 30 g

Matcha-vihreäteejauhe, 30 g
22,95 €
( 765,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ikiaikaista viisautta terveytesi tueksi - Ruohonjuuren paras tee 2017.

” Voin hyvällä omalla tunnolla suositella jauhettua matchaa, jossa kaikki vihreän teen hyvät ominaisuudet tulee nesteeseen pyöräytettynä juotua kehon sisään hyödynnettäväksi. Laadukkaan vihreän teen, kuten matchan, tarjoama rauhallisa virkistyminen ja ns. "teepölly" on ihan omaa luokkaansa!"

- Laura


”Yksi suosikkijuomistani on matcha. Kun matchan tekee perinteen mukaan vispilällä vaahdottaen, on elämys myöskin näköelämys makuelämyksen lisäksi. Kaunis, vaaleanvihreä vaahtojuoma antaa sisäistä virtaa rauhoittaen ja selkeyttäen samalla mieltä. Matchan ääressä on miellyttävä pysähtyä. ”

- Laura

Yksityiskohdat

Clearspring-sarjan mahtava matcha valittiin Ruohonjuuren parhaaksi teeksi lokakuussa 2017.

Tästä ensiluokkaisesta, makumaailmaltaan hienostuneesta Matcha-teejauheesta saat vihreän teen hyödyt kroppasi käyttöön tiiviissä muodossa. Perinteisesti mm. meditaatioharjoitustenkin tukena käytetty matchka tasoittaa mielen kuohuja ja vahvistaa psyykkistä suorituskykyä. Hienoksi jauhettua vihreää teetä oleva matcha vaikuttaa suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten , Ruohonjuuren henkilökunnasta koostuva raati perusteli valintaansa.

Tiesitkö, että yksi kupillinen mahtavaa matchaa vastaa 7-10 kupillista vihreää teetä, jos verrataan ravintoarvoja ja antioksidanttien määrää? Mahtava matcha-tee piristää ja fokusoi mieltä, ja maistuu puhtaalta luonnolta ja ikiaikaiselta teen viisaudelta.

Tässäpä siis siemailtavaksesi terveysvaikutuksillaan täräyttävä purkillinen huippulaatuista matcha-jauhetta käytettäväksi teen valmistukseen tai kipattavaksi smoothien joukkoon lisäravinteen omaisesti. Matcha on japanilaista, hienoksi jauhettua vihreää teetä.

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Perinnetiedon mukaan matcha-tee auttoi munkkeja keskittymään ja edistämään mielenrauhaa.

Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle edulliset vaikutukset ovat äärimmäisen monipuoliset.

Tästä purkillisesta luomulaatuista matcha-jauhetta valmistat 25 annosta terhakoittavan terveellistä voimajuomaa!

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä. Vihreän teen teen tehoaine on Vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten.

Matcha-teetä ei tarvitse suodattaa, vaan jauhe liukenee kokonaan veteen. Tällöin myös teen sisältämät ravintoaineet tulevat paremmin käytetyksi. Matcha sisältää mm. antioksidantteja, flavonoideja ja vitamiineja sekä myös piristäviä ainesosia (mm. pienet määrät kofeiinia). Matchaa voidaan myös käyttää lisäravinteen omaisesti esim. smoothien seassa.

Matcha-juoman valmistusohje:
1. Esilämmitä teekulho tai -kuppi kuumalla vedellä ja kaada vesi pois.
2. Mittaa n. puoli teelusikallista matcha-jauhetta tai teekulhoon tai -kuppiin. Jos omistat hienon siivilän voit siivilöidä teejauheen paakkujen välttämiseksi.
3. Kaada n. 75ml 80C-95C asteista vettä hitaasti kulhoon.
4. Sekoita matcha veden sekaan bambuvispilällä (jos et omista bambuvispilää, toki lusikkakin käy). Pyri käyttämään hyvin nopeita ranneliikkeitä ja liikuttamaan lusikkaa tai vispilää siksakkimaisesti.
5. Sekoita machaa puolisen minuuttia, kunnes juoman pinnalla on tiheä ja kaunis teevaahto.
6. Nauti!Tämä Ceremonial Grade matcha on valmistettu esnimmäisen sadon lehdistä.

Lisätiedot

  • EAN: 5021554988496
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Matcha-vihreätee*
    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Japani
  • Tuotetyyppi: Matcha, Vihreä tee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen