Manuka-hunaja, 10+ (manukahunaja), 227 g

Manuka-hunaja, 10+ (manukahunaja), 227 g
49,95 €
( 220,04 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton rawfood superfood
"Ihmeitä tekevä" manuka pelastaa päiväsi!

"Manuka-hunaja on tosi hyvä tuote - suosittelen!"

- Johanna

Yksityiskohdat

Tässäpä puhdikas purkillinen vaikutuksistaan kuuluisaa, suuren suosion saavuttanutta luonnonhunajaa, jonka puuhakkaat mehiläiset ovat valmistaneet uusiseelantilaisesta manuka-kasvista. Mahtava manuka on terhakka herkku - sinun parhaaksesi.

Antibakteeriseksi kehuttu manuka-hunaja omaa pitkät perinteet luonteikkaana luonnontroppina. Se on karhean kurkun ylin ystävä ja kätevä kumppani haavojenkin hoidossa. Testaa ja totea terhakoittava teho!

Me Ruohonjuuressa myymme vain manukahunajia, joiden aktiivisuusluokitus on yli 8 +. Sen alle luokitelluista manukoista on vain hyvin vähän hyötyä - muista siis aina tarkistaa aktiivisuusluokitus, kun olet ostamassa manukaa.

Green Bayn manukahunaja on korkealaatuista ja täysin kuumentamatonta, joten siinä ovat kaikki terhakoittavat hyväätekevät ominaisuudet visusti tallella. Myös maku on todella hyvä - oikeastaan aivan omaa luokkaansa!

Hyvä asiakkaamme: Huomaathan, että tämä manukahunaja on raakaa (raw food), joten se on valmistettu alhaisessa lämpötilassa, jotta kaikki ravintoaineet saadaan säilytettyä. Tämän manuka-hunajan kristallisoituminen johtuu osaksi valmistusmenetelmästä, jossa luonnollisessa kemiallisessa prosessissa glukoosi ja fruktoosi kyllästetään ja aina kaikki sokeri ei liukene, vaan osa jää ”kristalliseksi”.

Kristallisoitumista voi tapahtua myös mikäli hunajaa säilytetään viileässä. Mikäli kristallisoituneesta manuka-hunajasta halutaan juoksevaa, sitä voidaan lämmittää esim. vesihauteessa. Varo kuitenkin lämmittämästä hunajaa liikaa, ettei sen arvokkaat ainesosat tuhoudu!

Jos siis ostamasi manuka-hunaja on kristallisoitunutta, ei syytä huoleen: kaikki arvokkaat ravintoaineet ovat visusti talllella ja hunaja muutenkin on oikein oivallista nautittavaksi.Tiedäthän myös sen, että manuka-hunaja ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos :)

Lisätiedot

  • EAN: 5060138630901
  • Ainesosat: Ainesosat: Manukahunaja (100 %)
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Manuka
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood