Magnesiumsuihke, Uni (Good Night), 100 ml

Magnesiumsuihke, Uni (Good Night), 100 ml
27,90 €
( 279,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Uniikki unisuihke!

Yksityiskohdat

HUOM! Parasta ennen 31.10.2019 - siksipä siis tarttuvaan tarjoushintaan!

Luonnon magnesium-unisuihke auttaa saamaan normaalin, luonnollisen ja terveellisen unen. 

Rentouttava magnesiumsuihke on hyvinimeytyvä ja näppäräkäyttöinen. Luonnon magnesiumia tehostavat kamomilla, bergamotti ja myskisalvia eteeriset öljyt. 20 suihkauksesta saat 300 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua. 

Käyttö:

10 suihkaisua illalla noin tunti ennen nukkumaanmenoa, mielellään ranteiden sisäpinnoille, dekolteelle, hartoille ja/tai jaloille. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. 

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pulloista saat 800 suihkaisua.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148520186
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesium, rypälesiemenöljy, bergamotti, kamomilla ja myskisalvia.

    .

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen