Maapähkinä, 500 g

Maapähkinä, 500 g
3,95 €
( 7,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pätevä peruspähkinä!

Yksityiskohdat

Ravinteikkaita luomumaapähkinöitä vähän isommassa pussissa. Vaikka maapähkinän ravitsemusarvot muistuttavatkin läheisesti pähkinöitä, lasketaan ne oikeasti kuitenkin palkokasvien sukuun. Maapähkinöissä on runsaasti proteiinia, kaliumia ja fosforia.

Pähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää niin mielelle kuten lihaksistollekin. Pähkinöistä saat kuituja, hyviä hiilihydraatteja, sekä ne sisältävät myös vitamiineja ja mineraaleja, mm B1, B2, niasiinia, rautaa ja fosforia. Pähkinöistä saat puhtia päivääsi ja ne ovat terveellinen ja terhakoittava välipala!

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.
Tiesitkö, että kaikki Aduki-sarjan pähkinät ja mantelit saapuvat Suomeen (ja säilytetään myös varastossa) vakuumipakattuina eli ilmatyhjiöpakkauksissa? Adukilla pähkinät pakataan pusseihin pienissä erissä, jolloin ne seisovat myyntipakkauksissaan mahdollisimman vähän aikaa. Ruohonjuuressa pähkinöiden kierto on nopea ja uusia pähkinöitä tuleekin myymälöihimme monta kertaa viikossa. Näillä tavoin varmistetaan pähkinöiden ja manteleiden hyvä säilyvyys. Halutessasi voi auttaa vielä asiaa säilyttämällä pähkinät ja mantelit kotonasi jääkaapissa – etenkin pussien avaamisen jälkeen.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013860171
 • Ainesosat:

  Maapähkinä*.* = Luomulaatuinen.  ingredienser:
  Ekologiska jordnötter
 • Nutrition Info: Ravintosisältö/100g:
  energia 2377/568kJ(kcal)
  hiilihydraatti imeytyvä
  rasva 43
  proteiini 25,6 g
  rasvahappo (linolihappo) 11601 mg,
  rasvahappo 20 mg
  kalium 670 mg
  magnesium 180 mg
  fosfori 330 mg
  rauta 2,9 mg
  E-vitamiini 10,9 mg
  niasiini 13,8 mg
  riboflaviini (B2) 0,12 mg
  tiamiini (B1) 0,90 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen