Luomutofu, pesto, 200 g

Luomutofu, pesto, 200 g
5,95 €
( 29,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Arjen ja juhlankin ruokia rikastava pestotofu!

‘’Herkullinen pestoinen pala tofua, riisin ja vaikka kastikeen kera priimaa’’

- Miska

Yksityiskohdat

Tässäpä sinulle pastan kaveriksi tai vaikkapa salaatin maukastajaksi ihana, pestolla maustettu tofu. Tämä mainio luomutofu on fermentoitu, vegaaninen, gluteeniton ja pastöroimaton.

HUOM. TOFU ON KYLMÄTUOTE JA OSTETTAVISSA VAIN MYYMÄLÄSTÄMME. 

Sojami on erikoistunut soijapapujen fermetointiin maitohappokäymisen kautta jo vuodesta 1997. Aikaansa edellä ollut yhtiö tarjoaa nykyään mahtavan valikoiman vegaanisia, käsintehtyjä erikois”vuustoja”, jotka on valmistettu suurella sydämellä Ranskassa viljellystä GMO-vapaasta luomusoijasta.

Soijan maitohappofermentointi on uniikki, patentoitu prosessi, joka käyttää perinteisiä juustonvalmistusmenetelmiä. Sojami on innovatiivinen ja Euroopassa ainutlaatuinen yritys, jossa arvostetaan ekologisuutta ja luovuuden kulttuuria. Kaikki Sojamin tuotteet on tuotettu ekologisella tavalla vastuullisesti, aurinkoenergiaa, sadeveden keräämistä ja materiaalien kierrätystä hyödyntäen.

 

Lisätiedot

  • EAN: 3576566004006
  • Ainesosat: Ainesosat: Fermentoitu tofu* 88% (suodatettu vesi, liotetut soijapavut*, hapatteet), pesto* 12*% (basilika*, rapsiöljy*, neitsyt oliiviöljy*, suola, valkosipuli*. *Luomusertifioitu. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään sinappia, hasselpähkinöitä ja saksanpähkinöitä.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen