Lasinen juomapullo, star anthracite 0,85 L

Lasinen juomapullo, star anthracite 0,85 L
34,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hörppää huoletta! Tyylikkään harmaa iso lasinen juomapullo!

“Lasinen juomapullo, jossa on hyvä suojus. Kestävä!”

- Tea

Yksityiskohdat

SIGG Star (0,85 L) on lasista valmistettu klassisesti muotoiltu juomapullo kylmille ja kuumille juomille. SIGG Star lasipullo kestää lämpöä aina 140 C asti ja on konepestävä. Pulloa ympäröi irrotettava silikonisuojus, jossa on vahvistettu pohja. Silikonisuojus suojaa pulloa sekä antaa hyvän tartuntapinnan. Korkki on BPA/BPS ja PP vapaa. Korkin sisäpinta on terästä, se on avattavissa helposti eikä ei se vuoda. Pulloa ympäröi irrotettava silikonisuojus, jossa on vahvistettu pohja. Silikonisuojus suojaa pulloa sekä antaa hyvän tartuntapinnan.

Klassikkomaineen omaava, turvallinen Sigg-pullo on fiksu valinta, joka kestää sekä katsetta että käyttöä.

SIGG lasipullot on suunniteltu ja kehitetty Sveitsissä. Tuotanto tapahtuu SIGG:n sveitsiläisten laatustandardien mukaisesti Kiinassa. SIGG:n laatustandardit määrittävät koko tuotantoprosessin ja lisäksi jokainen pullo tarkastetaan vielä sen saavuttua Sveitsiin. SIGG suorittaa lasipulloille erillisen lisätarkastuksen cadmiumin ja arsenikin varalta, jotta voidaan taata myös SIGG lasipullojen olevan vapaita haitallisista kemikaaleista. 

Sveitsiläisvalmisteiset Sigg-pullot ovat saaneet maineensa paitsi kestävyytensä ja tyylinsä, myös hygieniansa ansiosta: juomasi on aina raikas ja vapaa kemikaaleista. Lasipullo ei kerää itsessään mitään makuja ja hajuja. SIGGistä juodessasi tiedät juovasi sinne laittamaasi nestettä – etkä juomapullosta mahdollisesti vuotavia kemikaaleja!

Lisäksi Sigg-pullojen valmistusprosessissa on huomioitu ekologisuus hyvin pitkälle ja valikoimasta löytyy sopiva design- ja pullokoko niin perheen termospullonkokoisille jäsenille kuin varttuneemmallekin elämäntaapertajalle!

EKOLOGISUUS JA MONIPUOLISUUS
SIGG juomapullot ovat ekologisia erittäin pitkän elinkaarensa ansiosta. SIGG juomapullon käyttäminen uudestaan ja uudestaan on helppo teko. Elinkaarensa lopuksi SIGG on 100% kierrätettävä korkkia myöten.

Lisätiedot

  • EAN: 7610465866795
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Juomapullot