Kylpyvaahto lapsille, 300 ml, 300 ml

Kylpyvaahto lapsille, 300 ml, 300 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava hiilineutraali vegaaninen
Vaahtokylpijän paras kaveri.

Yksityiskohdat

Vuolaasti vaahtoava, iho- ja ympäristöystävällinen kylpyvaahtoaine tekee arjesta juhlaa. Sopii sekä perheen pienimmille että varttuneemmallekin kylpijälle.

Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja, johon kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä biohajoavat vaipat.

SERTIFIOIDUSTI LUONNOLLINEN Kaikki Attitude -tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti.

HIILIDIOKSIDINEUTRAALI Kaikki Attitude -tuotteet myötävaikuttavat omalla osallaan taistelussa ilmaston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita.

PS: Attitude-tuotteet ovat myös eläinkokeeton ja vegaaninen valinta - testaa ja totea teho! .

Lisätiedot

  • EAN: 626232483079
  • Ainesosat: INCI:
    Aqua, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, decyl glucoside, glycerin, sodium chloride, sodium cocoyl glutamate, citric acid, glyceryl oleate, parfum/fragrance*, sodium gluconate, sodium benzoate, potassium sorbate.
  • Alkuperämaa: Kanada
  • Tuotetyyppi: Kylpyaineet, Lapsille
  • Ominaisuudet: biohajoava, hiilineutraali, vegaaninen