Kuukautiskupin puhdistuspyyhe (Lunette Puhdistuspyyhe)

Kuukautiskupin puhdistuspyyhe (Lunette Puhdistuspyyhe)
3,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kätevä valinta - matkallekin mukaan.

"Todella kätevästi käsilaukussa kulkeva näppärä puhdistuspyyhe kuukupin huoltoon tien päällä."

- Heidi

Ihan huipputuote meneväiseen ja huolettomaan elämään! Yksittäispakatut puhdistuspyyhkeet kulkevat kätevästi mukana missä vain ja pelastavat ulkomaan reissuilla sekä festari- ja telttaretkillä. Näitä löytyy nykyään joka taskusta ja laukusta valmiina :D”

- Jenna

"Kätevä apu kuukupin puhdistukseen mökillä ja matkoilla missä puhdasta juoksevaa vettä on rajoitetusti. Samalla hoituu kupin desinfiointi."

- Johanna

"Ehdoton kuukautiskupin kaveri erityisesti kesän reissuilla ja mökillä. Kuukautiskupin saa helposti puhdistettua ja yksittäispakatut pyyhkeet kulkevat kätevästi mukana pienessä tilassa."

- Tiina

"Niin paras ja hygieenisin puhdistuspyyhke niin moneen! Käytän tätä kuukupin lisäksi myös pikadesinfiointipyyhkeenä koska tuote sisältää yli 80 % alkoholia. Minulla on aina pari pyyhettä mukana laukussa tai takin taskussa kun olen liikkeellä."

- Anna

Yksityiskohdat

Pyyhkäise pikaiset! Lunette Puhdistuspyyhe (eli Kuppipyyhe) on suunniteltu erityisesti kuukuppisi pikapuhdistukseen - etenkin tilanteisiin, joissa vettä ei ole helposti saatavilla. Yksittäispakatulla pyyhkeellä sipaiset puhtaiksi niin kupin kuin kädetkin.

Lunette Puhdistuspyyhkeen käyttö:
Kuivaa kuppi ensin paperilla, pyyhi sen jälkeen puhtaaksi Lunette-puhdistuspyyhkeellä, anna kuivahtaa – valmis!

Kuppipyyhe tuhoaa enemmistön bakteereista ja niitä on helppo kuljettaa mukana pienessä yksittäispakkauksessaan. Muistathan, että tämä puhdistuspyyhe on tarkoitettu vain kupin puhdistukseen ja ne eivät sovellu genitaalialueelle.

Pyyhe on helppokäyttöinen: huuhtele kuppi ensin puhtaaksi vedellä tai pyyhi paperilla, ja pyyhi se sitten huolellisesti Lunette Kuppipyyhkeellä.

Puhdistuspyyhe on valmistettu viskoosista ja tuote maatuu noin kuudessa viikossa kompostissa.

Lunette Puhdistuspyyhkeet myydään 10 kappaleen paketeissa.

Lisätiedot

  • EAN: 6430024460063
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Puhdistuspyyhe
  • Ominaisuudet: vegaaninen