Kulma-ja ripsigeeli, 00 translucent, 6 ml

Kulma-ja ripsigeeli, 00 translucent, 6 ml
22,95 €
( 3 825,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Meikkauksen "hiljainen yhtiökumppani", jonka olemassaoloa et huomaa, mutta se saa muun silmämeikin nousemaan seuraavalle tasolle.

Yksityiskohdat

"Luonnollisen läpikuultava Dr. Hauschka kulma- ja ripsigeeli muotoilee ja kiinnittää ripset ja kulmakarvat, tehostaen näin ripsivärin vaikutusta. Sillä loihdit siistit, tasaiset ripset ja kulmat luonnollisesti! Sisältää rohtokasviuutteita, erityisesti neemlehtiuutetta ja silmäruohoa, hoitaa ripsiä ja kulmia.

Käyttö:
Käytä Dr. Hauschka kulma- ja ripsigeeliä sellaisenaan, ripsivärin alla tai kulmien muotoiluun.

Dr. Hauschka kulma- ja ripsigeeli on 100-prosenttista luonnon- ja/tai luomukosmetiikkaa, sertifioitu NATRUE - standardin mukaan
- ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntäaineita
- ei sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja, silikoneja eikä PEG:tä
- dermatologisesti testattu
- EI eläinkokeille
- raaka-aineet mahdollisimman pitkälti valvottua luomu- tai biodynaamista tuotantoa sekä reilun kaupan mukaista tuotantoa
"

Lisätiedot

  • EAN: 4020829043763
  • Ainesosat: "INCI:
    Water (Aqua), Alcohol, Sorbitol, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hectorite, Euphrasia Officinalis Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Citronellol*, Coumarin*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Silk (Serica) Powder, Xanthan Gum.*luonnollisista eteerisistä öljyistä"
  • Alkuperämaa: Tyskland
  • Tuotetyyppi: Ripsivärit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka