Kuivattu karpalo, 50 g

Kuivattu karpalo, 50 g
1,75 €
( 35,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Mieltä virkistävä raikas karpalo

Yksityiskohdat

Herkullisia kuivattuja karpaloita. Karpalo terhakoittaa terveysvaikutuksillaan ja tuo tarmoa taipaleellesi!

Kuivattuja karpaloita voit laittaa jogurtin tai myslin sekaan tai napostella sellaisenaan. Toimii myös erinomaisena snacksina vaikkapa pähkinöiden kanssa.

Karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mainioinkaan karpalokimara ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430505004007,6430505004014,6430505004335
 • Ainesosat: Ainesosat: Karpalo (keskimäärin 50%), sokeri, auringonkukkaöljy.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa, 320 kcal / 1338 kJ
  Proteiinia, 0,1 g
  Hiilihydraatteja, 82,4 g
  - josta sokereita, 65 g
  Ravintokuitua, 5,7 g
  Rasvaa, 1,4 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja, 0,5 g
  Natriumia, 3,2 mg

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Kanada
 • Tuotetyyppi: Marjat, Naposteltavat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen