Kuivattu kanttarelli, 20 g

Kuivattu kanttarelli, 20 g
10,95 €
( 547,50 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen villi
Kanttarelli on ruokasienten aatelia!

Yksityiskohdat

Kanttarelli ( cantharellus cibarius ) on kuivattuna varsin näppärä keittiökumppani, josta loihdit käden käänteessä hehkeimmät herkut koko perheen makuun!

Kanttarelli on satoisa sieni, joka ilmestyy jo keskikesällä metsiimme. Kullan keltainen sieni vain paranee kuivurissa, väri ja aromi syvenevät. Kuivatut kanttarellit purkitetaan ilmatiiviiseen lasipurkkiin, nettosisältö on 20 g. Tähän 20 g käytetään 200 g tuoreita sieniä.

Tämän tuotteen takana taiteilevan Kaavi Porcinin missiona on tuoda tämän metsiemme jaloimmat sieniaarteet jokaisen ulottuville, jokaiseen suomalaiseen keittiöön. Kaavi Porcinissa ollaan vakuuttuneita siitä, että Suomen metsistä löytyvät maailman parhaat villiruoka-aineet.

Kaavin Herkkutattitehdas Oy toimii Kaavilla keskellä puhtaita suomalaisia metsiä. Tuotannossansa käytetään metsästä kerättyjä herkkutatteja, kantarelleja, mustatorvisieniä ja suppilovahveroita. Kaavi Porcinin sienet kasvavat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan erämaissa, keskellä jääkauden jättämiä harjuja ja puhdasta luontoa seuraanaan karhut ja sudet.

Ruokasienet kuivataan modernissa tehtaassa. On aika uskomatonta, miten Kaavi Porcinin sienet tuovat aidon tuoreuden keittiöösi. Salaisuutena on, että sienet kuivataan oitis poimintapäivänä. Kaavi Porcinille tuoreus ja laatu on tärkeitä asioita ja he valvovatkin tarkkoina sienen matkaa metsästä kuivuriin ja sieltä edelleen ilmatiiviisiin lasipurkkeihin. Kaavi Porcinissa kaikki perustuu laatuun - jonka maistat taatusti!

Lisätiedot

  • EAN: 6430060220058
  • Ainesosat: KANTTARELLI ( cantharellus cibarius )
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Sienet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen, villi